Από την Κωνσταντινούπολη και την Αγιά Σοφιά, ο Απόλλων Σμύρνης ετοιμάζει βαλίτσες για τα Κανάρια Νησιά και την Τενερίφη (vids)

Δημήτρης Ντζάνης
Από την Κωνσταντινούπολη και την Αγιά Σοφιά, ο Απόλλων Σμύρνης ετοιμάζει βαλίτσες για τα Κανάρια Νησιά και την Τενερίφη (vids)

bet365

Ο Απόλλων Σμύρνης επέστρεψε από την Κωνσταντινούπολη με την πρόκριση στα ημιτελικά του Challenger Cup, με το πρώτο παιχνίδι με την Τενερίφη να απέχει μόλις 10 ημέρες. Η επίσκεψη στην Αγιά Σοφιά και το Τρεις αιώνες, δυο πατρίδες, μια ομάδα... Απόλλων» που δόνησε την ατμόσφαιρα στο κολυμβητήριο της Γαλατασαρλαι.

Η αποστολή εξετελέσθη με εντυπωσιακό τρόπο για την ομάδα υδατοσφαίρισης του Απόλλωνα Σμύρνης στην Κωνσταντινούπολη, δεύτερη νίκη επί της Γαλατασαράι με 16-8 και πανάξια πρόκριση στα ημιτελικά του Challenger Cup.

Η αποστολή της ομάδας επέστρεψε στην Αθήνα το απόγευμα της Κυριακής (19.2), μέσα σε κλίμα πανηγυρικό. Λίγες ώρες πριν από την αναχώρηση από την Κωνσταντινούπολη οι παίκτες επισκέφθηκαν την Αγιά Σοφιά και έκαναν πράξη την επιθυμία τους να επισκεφθούν αυτό το μνημείο παγκόσμιας πολιτιστικής κληρονομιάς, περπατώντας στη συνέχεια μπροστά από Μπλε Τζαμί, αλλά και προς το Παλάτι Τοπ Καπί.

«Τρεις αιώνες, δυο πατρίδες, μια ομάδα... Απόλλων»

Οι άνθρωποι του ιστορικού συλλόγου ζουν πρωτόγνωρες στιγμές, όμως οι αγωνιστικές υποχρεώσεις δεν αφήνουν περιθώρια για εφησυχασμό.

Το «Τρεις αιώνες, δυο πατρίδες, μια ομάδα... Απόλλων» δόνησε την ατμόσφαιρα στα αποδυτήρια του κολυμβητηρίου της Γαλατασαράι, με τον αρχηγό Μανώλη Σολανάκη μιλώντας στους συμπαίκτες του να δίνει το σύνθημα «lets continue».

Και η ελληνική ομάδα, σε επίπεδο Challenger Cup, έχει μπροστά της σε 10 ημέρες το ταξίδι στα Κανάρια Νησιά και τον πρώτο ημιτελικό με την Τενερίφη, την Τετάρτη 1η Μαρτίου, με τον επαναληπτικό να γίνεται στο «Σεράφειο» κολυμβητήριο, στις 22 Μαρτίου.

Οι ημιτελικοί στο Challenger Cup

Πρώτοι αγώνες
Τενερίφη-Απόλλων Σμύρνης (1 Μαρτίου)
Τεράσα-ΕΝΚΑ Κωνσταντινούπολης (2 Μαρτίου)

Επαναληπτικοί
Απόλλων Σμύρνης - Τενερίφη (22 Μαρτίου)
ΕΝΚΑ Κωνσταντινούπολης-Τεράσα (22 Μαρτίου)

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

Τελευταία Νέα