Το ευχαριστήριο πανό των φίλων της Γαλατασαράι για τους Έλληνες

Δημήτρης Ντζάνης
Το ευχαριστήριο πανό των φίλων της Γαλατασαράι για τους Έλληνες

bet365

«Ευχαριστώ πολύ φίλοι» έγραφε το πανό των φίλων της Γαλατασαράι στον αγώνα με τον Απόλλωνα Σμύρνης για το Challenger Cup, θέλοντας να ευχαριστήσουν τους Έλληνες για τη βοήθειά τους μετά τους καταστροφικούς σεισμούς στη νότια Τουρκία. Αποστολή - Κωνσταντινούπολη: Δ. Ντζάνης

Δώδεκα ημέρες μετά τους φονικούς σεισμούς στη νότια Τουρκία, στη χώρα ακόμα μετρούν τις πληγές τους, με τα δεκάδες χιλιάδες θύματα.

Με τη σημερινή ενημέρωση των τουρκικών αρχών 40.000 άνθρωποι έχουν χάσει τη ζωή τους.

Στον επαναληπτικό προημιτελικό του Απόλλωνα Σμύρνης με τη Γαλατασαράι για το Challenger Cup στην Κωνσταντινούπολη, οι οπαδοί της Γαλατά σήκωσαν πανό για να ευχαριστήσουν τους Έλληνες για τη βοήθεια που προσέφεραν από την πρώτη στιγμή.

Η ΕΜΑΚ και η Ελληνική Ομάδα Διάσωσης, την επομένη της 6ης Φεβρουαρίου βρέθηκε στη νότια Τουρκία για να συνδράμει στις προσπάθειες διάσωσης.

«Ευχαριστώ πολύ φίλοι» έγραφε το πανό που σήκωσαν οι φίλοι της Γαλατά στο ιδιόκτητο κολυμβητήριο της τουρκικής ομάδας.

«"Ευχαριστούμε πολύ φίλοι"! Το συγκινητικό πανό που σήκωσαν λίγο πριν την έναρξη του 2ου Προημιτελικού του Challenger Cup στο κολυμβητήριο «Engin Bora Waterpolo Pool» της Κωνταντινούπολης οι φίλαθλοι της Γαλατασαράι και το οποίο απεικόνιζε ένα παιδάκι από την Τουρκία στην αγκαλιά ενός Έλληνα διασώστη.

Το ευχαριστώ που έχει ως παραλήπτες τόσο τους άνδρες των ΕΜΑΚ που βρέθηκαν στην Τουρκία από την πρώτη στιγμή των φονικών σεισμών, που, δυστυχώς, κόστισαν τη ζωή σε δεκάδες χιλιάδες ανθρώπους, αλλά και ολόκληρο τον ελληνικό λαό!

Εξάλλου δεν μας χωρίζει τίποτα, αντίθετα πάρα πολλά είναι εκείνα που μας συνδέουν!

Μια κίνηση πολύ όμορφη, πολύ συγκινητική. Ως Απόλλων Σμύρνης ανταποδίδουμε το «ευχαριστώ» και εκφράζουμε για ακόμη μία φορά τη βαθιά μας οδύνη για τα θύματα των καταστροφικών σεισμών σε Τουρκία και Συρία», ανέφερε στην ανακοίνωσή του ο Απόλλων Σμύρνης.

 

Τελευταία Νέα