Βίτσκοβιτς: «O Απόλλων πάει για τη νίκη και την πρόκριση κόντρα στη Γαλατασαράι»

Newsroom
Βίτσκοβιτς: «O Απόλλων πάει για τη νίκη και την πρόκριση κόντρα στη Γαλατασαράι»

bet365

Ο Απόλλων Σμύρνης ταξιδεύει για την Κωνσταντινούπολη και τον επαναληπτικό προημιτελικό του Challenger Cup με τη Γαλατασαράι, μ με τον Λάζαρ Βίτσκοβιτς να εκφράζει την αισιοδοξία του για το μεγάλο παιχνίδι.

Ο Απόλλων Σμύρνης νίκησε το βράδυ της Τετάρτης (15/2) τον Εθνικό με 14-5 στο «Σεράφειο» κολυμβητήριο, δείχνοντας έτοιμος για τον επαναληπτικό προημιτελικό του του Challenger Cup με τη Γαλατασαράι, το Σάββατο (18/2, 19:30) στην Κωνσταντινούπολη.

Η αποστολή του Απόλλωνα αναχωρεί το μεσημέρι της Παρασκευής (17/2) για την Τουρκία, έχοντας το προβάδισμα με 9-5 από τον 1ο αγώνα και με μοναδικό στόχο την πρόκριση στα ημιτελικά, όπου ήδη περιμένει η Τενερίφη.

Στην ετοιμότητα των «κυανόλευκων», στάθηκε μιλώντας στο apollonwaterpolo.gr ο Λάζαρ Βίτσκοβιτς.

Ο 23χρονος αριστερόχειρας Σέρβος περιφερειακός της «ελαφράς ταξιαρχίας», με εξαιρετικές εμφανίσεις έως τώρα στη σεζόν, αφού εξέφρασε τη λύπη όλων στην ομάδα για τα δεκάδες χιλιάδες θύματα των σεισμών στην Τουρκία και τη Συρία, τόνισε ότι περιμένει έναν μεγάλο αγώνα ενάντια στη Γαλατά και ότι ο Απόλλων θα πάει στην Κωνσταντινούπολη για τη νίκη και την εξασφάλιση της παρουσίας του στην τετράδα της διοργάνωσης.

Αναλυτικά ο Λάζαρ Βίτσκοβιτς δήλωσε: «Καταρχάς θέλουμε να πούμε ότι είμαστε όλοι μας πολύ λυπημένοι για τα θύματα των σεισμών. Για τον αγώνα, προετοιμαζόμαστε γι’ αυτόν πολύ καιρό. Είμαστε έτοιμοι. Περιμένουμε μια μεγάλη μάχη με την ομάδα της Γαλατά, έχουμε μια υπέρ μας διαφορά από το πρώτο παιχνίδι και θέλουμε να πάμε στην Κωνσταντινούπολη για να παλέψουμε για τη νίκη, όπως σε κάθε ματς».

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

Τελευταία Νέα