Ο Ολυμπιακός με ψυχή χιλίων λεόντων στον τελικό, έτοιμος για το 24ο Κύπελλό κόντρα στον Παναθηναϊκό

Δημήτρης Ντζάνης
Ο Ολυμπιακός με ψυχή χιλίων λεόντων στον τελικό, έτοιμος για το 24ο Κύπελλό κόντρα στον Παναθηναϊκό

bet365

Ο Ολυμπιακός παραδίδοντας μαθήματα αγωνιστικής συμπεριφοράς στο 2ο ημίχρονο νίκησε τη Βουλιαγμένη με 12-7 και προκρίθηκε στον τελικό του Final 4 του Κυπέλλου Ελλάδας Αποστολή - Πάτρα: Δ. Ντζάνης

Ο Ολυμπιακός παραδίδοντας μαθήματα αγωνιστικής συμπεριφοράς στο 2ο ημίχρονο νίκησε τη Βουλιαγμένη με 12-7 και προκρίθηκε στον τελικό του Final 4 του Κυπέλλου Ελλάδας στην Πάτρα.

Οι «ερυθρόλευκοι» το απόγευμα της Κυριακής (4/2, 19:00) κόντρα στον Παναθηναϊκό είναι το απόλυτο φαβορί να φθάσουν στα 24 τρόπαια στο Κύπελλο Ελλάδας και να κατακτήσουν τον πρώτο στόχο της χρονιάς.
Ο ημιτελικός με τη Βουλιαγμένη στο «Αντώνης Πεπανός» ήταν ο τελικός του Final 4, σε ένα παιχνίδι που για δύο οκτάλεπτα ήταν σούπερ ντέρμπι (4-4).

Ο Ολυμπιακός στα μισά του αγώνα είχε με δύο ποινές τους τρεις αμυντικούς (Μπούσλιε, Δερβίσης, Γούβης) αλλά και τον Κωνσταντίνο Μουρίκη.

Οχι απλά άντεξε, αλλά στο 3ο οκτάλεπτο πήρε τα ηνία του αγώνα. Οι παίκτες του Ολυμπιακού έπαιξαν φανταστική άμυνα, ο Μάνος Ζερδεβάς κάτω από την εστία κατέβασε ρολά και ο Ολυμπιακός με την ποιότητά του βρήκε επιθετικά τις λύσεις.

Τα δύο γκολ από τον Γενηδουνιά έκαναν το 6-4 στα μισά της 3ης περιόδου, ο Γιάννης Φουντούλης έκανε το 7-4, το νερό είχε μπει στο αυλάκι.

Ο Καπότσης έδωσε μια ελπίδα στη Βουλιαγμένη (7-5), όμως στο 4ο οκτάλεπτο οι παίκτες της κατέρρευσαν.
Το γκολ από τον Μπούσλιε, η απόκρουση πέναλτι από τον Ζερδεβά και το γκολ από τον Γιάννη Φουντούλη, έκαναν το 9-5, με τον τελικό να έχει τελειώσει.

Τα οκτάλεπτα: 1-2, 3-2, 3-1, 4-1

Ολυμπιακός (Μιλάνοβιτς): Ζερδεβάς, Δήμου, Βάμος 1, Γενηδουνιάς 4, Φουντούλης 3, Γούβης, Δερβίσης, Μπούσλιε 1, Μουρίκης, Κολόμβος 1, Γραμματικός, Παπαναστασίου 1, Δαμίγος, Γκίλλας, Λιαντζίρης.

ΝΟΒ (Βουγιασίνοβιτς): Τζωρτζάτος, Χαλυβόπουλος, Καστρινάκης, Καλογερόπουλος 3, Τρούλος 1, Νικολαϊδης 1, Παπασηφάκης, Γούντχεντ, Αλαφραγκής, Καπότσης 1, Κουρούβανης 1, Φάρμερ, Ανδρεάδης, Αλμύρας, Κωνσταντόπουλος.

 

Τελευταία Νέα