Απόλλων Σμύρνης: Ανακοίνωσε sold out για τον αγώνα με τη Γαλατασαράι

Δημήτρης Ντζάνης
Απόλλων Σμύρνης: Ανακοίνωσε sold out για τον αγώνα με τη Γαλατασαράι

bet365

O Απόλλων Σμύρνης διέθεσε όλα τα εισιτήρια για τον αγώνα με τη Γαλατασαράι για τα προημιτελικά του Challenger Cup, στο πρώτο ευρωπαϊκό του παιχνίδι στο «Σεράφειο» κολυμβητήριο.

Ο Απόλλων Σμύρνης φιλοξενεί τη Γαλατασαράι το βράδυ της Τετάρτης (25/1, 20:00, LEN TV) στον πρώτο αγώνα των προημιτελικών του Challenger Cup και το «Σεράφειο» κολυμβητήριο θα είναι κατάμεστο.

Για τον Απόλλωνα Σμύρνης ο αγώνας έχει ξεχωριστή σημασία, είναι ο πρώτος ευρωπαϊκός που θα δώσει στην έδρα του και λίγες ώρες πριν από την έναρξή του οι διοικούντες ανακοίνωσαν sold out.

Τα 450 περίπου εισιτήρια διατέθηκαν, καθώς η ανταπόκριση των φίλων της ομάδας ήταν πολύ μεγάλη. H εξέδρα του «Σεράφειου» κολυμβητηρίου θα είναι γεμάτη και από πλευράς διοίκησης τονίστηκε πως «δεν υπάρχουν άλλα διαθέσιμα εισιτήρια ώστε να ικανοποιηθούν όλα τα αιτήματα, με δεδομένο ότι όλες οι θέσεις της εξέδρας του Σεράφειου καλύφθηκαν και ότι πρέπει να τηρηθούν και όλοι οι κανόνες ασφαλείας».

Όπως και να έχει το γεγονός είναι ένα: Είκοσι τέσσερις ώρες πριν στον ελληνικό «εμφύλιο» του Champions League ανάμεσα στον Ολυμπιακό και τη Βουλιαγμένη υπήρξε η απογοητευτική εικόνα στην κερκίδα του «Π. Καπαγέροφ», απόψε στο «Σεράφειο», αλλά και στο κολυμβητήριο της Νέας Σμύρνης για τον αγώνα του Πανιώνιου με την Οραντέα για το Euro Cup, θα υπάρχει κόσμος και παλμός.

 

Τελευταία Νέα