Ολυμπιακός - Βουλιαγμένη 14-6: Με την υπογραφή του Μάρτον Βάμος στους «ερυθρόλευκους» η ελληνική κόντρα στο Champions League

Δημήτρης Ντζάνης
Ολυμπιακός - Βουλιαγμένη 14-6: Με την υπογραφή του Μάρτον Βάμος στους «ερυθρόλευκους» η ελληνική κόντρα στο Champions League

bet365

Mε οδηγό τον Μάρτον Βάμος στην επίθεση και την πολύ καλή αμυντική λειτουργία ο Ολυμπιακός έφθασε στο εντυπωσιακό 14-6 επί της απογοητευτικής Βουλιαγμένης, για την 6η αγωνιστική του Α' Ομίλου στο Champions League.

Ο Ολυμπιακός είχε τον Μάρτον Βάμος στην επίθεση, έπαιξε τη γνωστή καλή άμυνα, η Βουλιαγμένη δεν μπήκε ποτέ στο παιχνίδι και η ελληνική κόντρα για το Champions League βρήκε τους «ερυθρόλευκους» να νικούν τους «μπέμπηδες» με 14-6 για την 6η αγωνιστική του Α' ομίλου.

Ο Ούγγρος αριστερόχειρας περιφερειακός ήταν αλάνθαστος επιθετικά (4/4), ήταν αυτός που έδωσε την ώθηση στον Ολυμπιακό και σε συνδυασμό με την καλή αμυντική λειτουργία οι «ερυθρόλευκοι» δεν έδωσαν κανένα περιθώριο αντίδρασης στη Βουλιαγμένη.

Οι «μπέμπηδες» ελάχιστα αντέδρασαν, στο 3ο οκτάλεπτο μείωσαν στα τρία γκολ, όμως στο τελευταίο κομμάτι του αγώνα κατέρρευσαν.

Ο Ολυμπιακός μετά την εντός έδρας ήττα από την Μπαρτσελονέτα επέστρεψαν στις επιτυχίες και στην 5η νίκη τους. Στη Βουλιαγμένη περισσότερο θα πρέπει να προβληματιστούν με την εμφάνιση εν όψει της νέας συνάντησης με τον Ολυμπιακό σε 10 ημέρες στον ημιτελικό του Κυπέλλου στο Final 4 της Πάτρας.

Με το... καλησπέρα τα ηνία στον Ολυμπιακό


Με δύο γκολ από τον Βάμος και ένα από τον Μπούσλιε, όλα στον παίκτη παραπάνω, ο Ολυμπιακός προηγήθηκε 3-0 πριν συμπληρωθεί το 4ο λεπτό απέναντι στη Βουλιαγμένη που είχε πέντε άστοχα σουτ στο πρώτο οκτάλεπτο και πολλά προβλήματα στον παίκτη λιγότερο.

Ο Γιώργος Δερβίσης ξανά στον παραπάνω έκανε το 4-0, πριν ο Μάριος Καπότσης πετύχει το πρώτο γκολ για τη Βουλιαγμένη για το 4-1, σχεδόν έπειτα από 11,5 αγωνιστικά λεπτά.

Οι γηπεδούχοι συνέχισαν να κυριαρχούν με χαρακτηριστική τη φάση του 6ου γκολ, με τον Βάμος να «κλέβει» την μπάλα στην άμυνα και από όμορφη συνεργασία να σκποράρει στην κόντα για το 6-1.

Η Βουλιαγμένη παρωδικά μπόρεσε να περιορίσει επιθετικά τον Ολυμπιακό στο 3ο οκτάλεπτο και με τους Καλογερόπουλο και Καπότση να μειώσει σε 7-4 και 8-5, αλλά μέχρι εκεί

Τα υπέροχα γκολ των Κολόμβου και Μπούσλιε για το 10-5 (5:33) αποθάρρυναν τελείως τους φιλοξενούμενους και έδωσαν την ευκαιρία στον Ολυμπιακό να ανεβάσει τη διαφορά στο τελικό 14-6.

Τα οκτάλεπτα: 3-0, 3-2, 2-3, 6-1.

Ολυμπιακός (Μιλάνοβιτς): Μπίγιατς, Γκίλλας, Βάμος 4, Γενηδουνιάς, Φουντούλης, Γούβης, Δερβίσης 2, Μπούσλιε 2, Μουρίκης, Φιλίποβιτς 2, Κολόμβος 1, Παπαναστασίου 3, Ζερδεβάς.

Βουλιαγμένη (Βλάντιμιρ Βουγιασίνοβιτς): Τζωρτζάτος, Χαλυβόπουλος, Καστρινάκης 1, Καλογερόπουλος 1, Τρούλος, Νικολαΐδης 1, Παπασηφάκης, Γούντχεντ, Αλαφραγκής, Καπότσης 2, Κουρούβανης 1, Φάρμερ, Ανδρεάδης.


 

Τελευταία Νέα