Εθνικός: Με άνεση το Ρέθυμνο, πρόκριση στο Final 4 του Κυπέλλου στο πόλο γυναικών

Newsroom
Εθνικός: Με άνεση το Ρέθυμνο, πρόκριση στο Final 4 του Κυπέλλου στο πόλο γυναικών

bet365

Ο Εθνικός με ξέσπασμα στο 3ο οκτάλεπτο νίκησε το Ρέθυμνο με 13-5 και προκρίθηκε στο Final 4 του Κυπέλλου Ελλάδας στην υδατοσφαίριση γυναικών.

Εύκολη υπόθεση αποδείχθηκε για τον Εθνικό ο προημιτελικός απέναντι στο Ρέθυμνο, επιβλήθηκε με 13-5 στο Εθνικό Κολυμβητήριο Πειραιά και προκρίθηκε στο Final 4 του Κυπέλλου Ελλάδας στην υδατοσφαίριση γυναικών.

Ο Εθνικός με κορυφαία σκόρερ την Άλκηστη Μπενέκου που σημείωσε έξι τέρματα, προηγήθηκε 6-4 στο ημίχρονο και με σερί 5-0, αύξησε τη διαφορά στο +7 και «καθάρισε» την πρόκριση.

Τα οκτάλεπτα: 4-2, 2-2, 5-0, 0-1

Εθνικός (Στέφανος Λέανδρος): Σωτηρέλη, Λαλούση, Μπορίσοβα 1, Λασκαρίδου, Κοντονή 1, Μπέτα 1, Χατζηκυριακάκη 1, Μπενέκου Αλκ. 6, Ρακιντζή, Κανετίδου 1, Μπενέκου Ιόλη, Άντριους, Μπεκρή, Γεωργούση, Κλαψιανού.

Ρέθυμνο (Οδυσσέας Μπαριωτάκης): Πουλοπούλου, Λαμπαθάκη, Ντόιλ 1, Κυριακάκη 3, Φαρμάκη, Τσιουγκρή 1, Σάντσεζ, Ζωή Μυριοκεφαλιτάκη, Αννα Λιμπιτάκη.

Τα αποτελέσματα των προημιτελικών

Γλυφάδα - Βουλιαγμένη 11-12 (8-8 κ. αγ. 3-4 πέν.)

Εθνικός - Ρέθυμνο 13-5

*20:30 Δημοτικό Νέας Σμύρνης Πανιώνιος - Ολυμπιακός

*21:30 Δημοτικό Αλίμου Άλιμος - ΝΕ Πατρών

Η κλήρωση των αγώνων στο Final 4, θα πραγματοποιηθεί την Παρασκευή (20/1, 12.00) στα γραφεία της ΚΟΕ.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

Τελευταία Νέα