Ολυμπιακός - Μπαρτσελονέτα 7-9: Πρώτη ήττα στο Champions League

Δημήτρης Ντζάνης
Ολυμπιακός - Μπαρτσελονέτα 7-9: Πρώτη ήττα στο Champions League

bet365

Ο Ολυμπιακός ηττήθηκε από την Μπαρτσελονέτα με 9-7 στον Πειραιά για το Champions League και γνώρισε την πρώτη του ήττα στη σεζόν.

Ο Ολυμπιακός ηττήθηκε από την Μπαρτσελονέτα με 9-7 στον Πειραιά στο ντέρμπι κορυφής της 5ης αγωνιστικής στον Α' Όμιλο του Champions League.

Έπειτα από τέσσερις νίκες, ο Ολυμπιακός γνώρισε την πρώτη του ήττα στη διοργάνωση και γενικά στην σεζόν, έπεσε από την κορυφή του Α' ομίλου, όπου βρίσκεται μόνη της πλέον η Μπαρτσελονέτα.

Όμως ο δρόμος είναι μακρύς μέχρι το Final 8 του Βελιγραδίου (31/5-3/6) και το κυριότερο αυτή τη στιγμή είναι ο Ιγκόρ Μιλάνοβιτς και οι παίκτες να δουν τα λάθη που έγιναν απέναντι στην πρωταθλήτρια Ισπανίας.


Το «νεκρό» σημείο και ο Φελίπε Περόνε

Ο Φελίπε Περόνε πριν από ενάμιση περίπου μήνα στην ίδια πισίνα στο 4ο οκτάλεπτο ήταν ο καθοριστικός παράγοντας στη νίκη επί της Βουλιαγμένης. Το ίδιο έργο είδαμε και τώρα με πρωταγωνιστή τον 37χρονο σε ένα μήνα παίκτη. Ο Περόνε με εκτέλεση - σπεσιαλιτέ στον παραπάνω (3:20) και με γκολ στην κόντρα έκανε το 8-6 για την Μπαρτσελονέτα και η νέα ισπανική κόντρα και τον γκολ από τον Μάκτοβιτς για το 9-6 τελείωσαν την υπόθεση νίκη.

Ο Ολυμπιακός παρότι είχε πολλά προβλήματα στην επίθεση, αρχικά με τον Βάμος και έπειτα με τον Φουντούλη είχε συνεχώς το προβάδισμα ενός γκολ, την Μπαρτσελονέτα να μένει... πάνω του και βρίσκοντας τη στιγμή της να φεύγει με τη σπουδαία νίκη από τον Πειραιά.

Άτυχος του αγώνα ο Κωνσταντίνος Μουρίκης, που δέχθηκε ακούσιο χτύπημα από τον Ταχούλι σε φάση άμυνας.

Τα οκτάλεπτα: 3-2, 1-2, 2-2, 1-3.

Ολυμπιακός (Μιλάνοβιτς): Μπίγιατς (14/23 αποκρούσεις, 60,9%), Γκίλλας 1, Βάμος 2, Γενουδουνιάς 1, Φουντούλης 2, Γούβης, Δερβίσης, Μπούσλιε 1, Μουρίκης, Φιλίποβιτς, Κολόμβος, Παπαναστασίου, Ζερδεβάς.

Μπαρτσελονέτα (Φάτοβιτς): Αγκίρε (10/17, 58,8%), Φαμέρα 1, Μάτκοβιτς 1, Μουνάριθ 2, Ντε Τόρο, Λαρούμπε, Παβιγιάρντ, Παούλ Γκαρσία, Ταχούλι 2, Περόνε 3, Μπίελ, Μπούστος, Πόρτερ.

 

Τελευταία Νέα