Ρόμα - Βουλιαγμένη 12-7: Αντεξε ένα οκτάλεπτο με μισή ομάδα

Newsroom
Ρόμα - Βουλιαγμένη 12-7: Αντεξε ένα οκτάλεπτο με μισή ομάδα

bet365

Η Βουλιαγμένη των πέντε απουσιών, λύγισε από τη Ρόμα και η πρόκριση στα προημιτελικά του Champions League δείχνει απίθανη.

Εχοντας πολλές απουσίες λόγω κορονοϊού, η Βουλιαγμένη πάλεψε το ματς με τη Ρόμα στο πρώτο οκτάλεπτο, όμως στο τέλος έχασε άνετα με 12-7.

Οι δύο ομάδες είχαν από ένα καλό 8λεπτο, με την ελλιπέστατη Βουλιαγμένη να αιφνιδιάζει τις Ιταλίδες και να προηγείται με 3-1. Ωστόσο η Ρόμα ισοφάρισε και με 4-4 τελείωσε το πρώτο μισό του αγώνα και στην τρίτη περίοδο ανέβασε ρυθμό και έφτασε να προηγείται με 9-5 (9-6 στο τέλος του τρίτου οκταλέπτου),«κλειδώνοντας» εκεί ουσιαστικά τη νίκη.

Πλέον, απέναντι στον Ολυμπιακό αύριο τα πράγματα θα είναι πολύ δύσκολα για την Βουλιαγμένη, που βρίσκεται ήδη αντιμέτωπη με το φάσμα του αποκλεισμού.

ΡΟΜΑ - ΒΟΥΛΙΑΓΜΕΝΗ 12-7

Τα οκτάλεπτα: 1-3, 3-1, 5-2, 3-1

Ρόμα: Ιχελμπέργκερ, Πάπι, Γκαλάρντι 1, Καρόσι, Τζιουστίνι 1, Ρανάλι, Πικόζι 4, Ταμπάνι, Ναρντίνι 2, Ντι Κλαούντιο 1, Κοτσιέρε 1, Αντριους 2, Γκαλμπάνι

Βουλιαγμένη: Σακάλογλου, Καϊάφα 2, Καλογεροπούλου, Ελληνιάδη 3, Κρασσά, Ριτζ, Μαρκατσέλη, Στρατιδάκη, Ανδρεάδη, Μιμίδη, Αγγελίδη 2, Κοτσιώνη.

 

Τελευταία Νέα