Ολυμπιακός - Ντε Τσάαν 16-15: Νίκη-θρίλερ με «τρύπιες» άμυνες

Newsroom
Ολυμπιακός - Ντε Τσάαν 16-15: Νίκη-θρίλερ με «τρύπιες» άμυνες

bet365

Τα κορίτσια του Ολυμπιακού έστω και δύσκολα κέρδισαν την Ντε Τσάαν με 16-15 και έκαναν αποφασιστικό βήμα για πρόκριση στα προημιτελικά του Champions League.

Με δεδομένο πως τα κορίτσια του Ολυμπιακού αύριο θα παίξουν με την αποδεκατισμένη Βουλιαγμένη, με νίκη σήμερα επί της Ντε Τσάαν, θα έκαναν ένα αποφασιστικό βήμα για πρόκριση στα προημιτελικά του Champions League στοι πόλο.

Και η νίκη ήρθε έστω και δύσκολα με 16-15, σε ένα παιχνίδι όπου απουσίαζαν οι άμυνες.

H ομάδα από την Ολλανδία έβαλε δύσκολα στον Ολυμπιακό καθώς δεν τον άφησε να πάρει ένα καθαρό προβάδισμα και έκλεισε το ημίχρονο προηγούμενη 8-7. Στην έναρξη της τρίτης περιόδου όμως, ήρθε ένα γρήγορο 3-0 από τα κορίτσια του Ολυμπιακού με την Ξενάκη και την Ελευθερία Πλευρίτου (2 γκολ σε αυτό το σερί), για να γίνει το 10-8 υπέρ της ελληνικής ομάδας.
Οι Ολλανδέζες ωστόσο βρήκαν την ισοφάριση στις αρχές της 4ης περιόδου και το ματς έγινε θρίλερ ως το τέλος.

Τελικά η νίκη ήρθε στα 00:37 πριν το τέλος από την Νικολέτα Ελευθεριάδου η οποία με 6 γκολ ήταν η κορυφαία του αγώνα.

Αύριο ο Ολυμπιακός θα αντιμετωπίσει την Βουλιαγμένη στον ένα από τους δύο «εμφύλιους», στις 20:00.

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ - ΝΤΕ ΤΣΑΑΝ 16-15

Τα οκτάλεπτα: 3-3, 4-5, 6-4, 3-3

Ολυμπιακός: Διαμαντοπούλου, Πλευρίτου Ελ. 3, Χυδηριώτη, Ελευθεριάδου 6, Τριχά 3, Ξενάκη 2, Σιούτη, Πλευρίτου Μ., Τωρνάρου, Πλευρίτου Β., Κρίστμας 1, Μυρικοκεφαλιτάκη 1 , Σταματοπούλου

Ντε Τσάαν: Αλαντερ, Ρόγκε Λ. 5, Ντεν Ούντεν 1, Σάαπ 2, Σαμ 1, Ρόιεν, Βλισάκερ, Κούπμαν 3, Σαπ, Πλατζ, Βαν Τολ, Ρόγκε Μ. 3, Φαν ντερ Ντόμπελστιν

 

Τελευταία Νέα