Μεντιτεράνι - Γλυφάδα 10-9: «Αυτοκτονία» στο τελευταίο δευτερόλεπτο

Newsroom
Μεντιτεράνι - Γλυφάδα 10-9: «Αυτοκτονία» στο τελευταίο δευτερόλεπτο

bet365

Τσάμπα ήττα στο τελευταίο δευτερόλεπτο για τα κορίτσια της Γλυφάδας από την Μεντιτεράνι με 10-9, δυσκόλεψε η πρόκριση στην επόμενη φάση του Champions League.

Πικρή ήττα στο τελευταίο δευτερόλεπτο γνώρισε η Γλυφάδα από την Μεντιτεράνι με 10-9 στην πρεμιέρα των ομίλων του Champions League στο πόλο γυναικών, καθώς έχασε τον βαθμό της ισοπαλίας στο τελευταίο δευτερόλεπτο του ματς, που πλέον φέρνει σε δύσκολη θέση την ομάδα, στην προσπάθειά της να προκριθεί στα προημιτελικά.

Οι δύο ομάδες εναλλάσσονταν στο προβάδισμα σε όλη τη διάρκεια του αγώνα. Μέχρι τα μισά του τέταρτου 8λεπτου η Μεντιτεράνι είχε ένα προβάδισμα ενός τέρματος, αλλά εκεί η Γουλβς ισοφάρισε σε 8-8 και η Ειρήνη Νίνου στο 1:52 πριν το τέλος του αγώνα, έβαλε μπροστά την Γλυφάδα στο σκορ.

Στα 00:38 πριν το τέλος η Μεντιτεράνι ισοφάρισε και η ελληνική ομάδα είχε μία τελευταία επίθεση για να κλέψει τη νίκη. To σουτ αποκρούστηκε από την Βάργκας και οι Ισπανίδες πήραν τάιμ άουτ στα 2 δευτερόλεπτα πριν το τέλος για ένα γρήγορο σουτ.

Και το σύστημα που έκαναν έπιασε στον ύπνο την ελληνική ομάδα που δέχτηκε το γκολ από την Λιζότ για να χάσει το ματς.

Η Γλυφάδα αύριο θα παίξει με τον Εθνικό (20:45) στην αγωνιστική των «εμφυλίων» για την Ελλάδα στο Champions League.

ΜΕΝΤΙΤΕΡΑΝΙ-ΓΛΥΦΑΔΑ 10-9

Τα οκτάλεπτα: 2-1, 2-2, 2-2, 4-4

Μεντιτεράνι: Βάργκας, Μουνιόθ, Κρεβιέρ 2, Μάρκος Ριβέρο, Μπάκοτς, Πρατς 2, Εσπάρ Λακέτ 2, Μορένο, Βιλάντοτ, Ζουρίτα, Κρέσπι 1, Λιζότ 3, Παλμ

Γλυφάδα: Καρίτσα, Νίνου Π., Μουστακαρία, Γουλβς 3, Γρηγοροπούλου, Ε. Νίνου 2, Αντωνιάδη, Κανελλοπούλου, Κούλχας, Φουντωτού 3, Κατσώνη, Κοντογιάννη 1, Τσιάρα.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

Τελευταία Νέα