Βουλιαγμένη - Μπαρτσελονέτα 7-11: Οι «μπέμπηδες» έπεσαν στα πολύ βαθιά νερά του Champions League

Δημήτρης Ντζάνης
Βουλιαγμένη - Μπαρτσελονέτα 7-11: Οι «μπέμπηδες» έπεσαν στα πολύ βαθιά νερά του Champions League

bet365

Η Βουλιαγμένη έπεσε στα πολύ βαθιά νερά του Champions League και γνώρισε την ήττα από την Μπαρτσελονέτα με 11-7 στο Εθνικό Κολυμβητήριο Πειραιά για τη 2η αγωνιστική της φάσης των ομίλων.

Οι παίκτες της Βουλιαγμένης είχαν διάθεση, όσο ήταν δυνατό προσπάθησαν να πιέσουν την Μπαρτσελονέτα, όμως η πρωταθλήτρια Ισπανίας ήταν ανυπέρβλητο εμπόδιο, νίκησε με 11-7 στο Εθνικό Κολυμβητήριο Πειραιά και πέτυχε τη 2η νίκη σε ισάριθμα παιχνίδια στον Α' Όμιλο στο Champions League.

Η ελληνική ομάδα γνώρισε την πρώτη της ήττα στον Α' όμιλο και έμεινε στον ένα βαθμό από την εκτός έδρας ισοπαλία με τη σερβική Ραντνίτσκι Κραγκούγεβατς.

Για δύο οκτάλεπτα, όσο οι άμυνες έβγαιναν και ο Παναγιώτης Τζωρτζάτος είχε υψηλά ποσοστά κάτω από την εστία (έξι αποκρούσεις σε 10 εντός εστίας σουτ), η Βουλιαγμένη κόντραρε στα ίσα την Μπαρτσελονέτα, που προηγήθηκε 4-3 στο ημίχρονο.

Ο 36χρονος Φελίπε Περόνε που δεν σταματάς να απολαμβάνεις

Η ομάδα που αποτελεί τη βάση της εθνικής Ισπανίας και κατέκτησε το καλοκαίρι το παγκόσμιο πρωτάθλημα, μετά κυριάρχησε.

Ανάμεσα στα αστέρια τους ο Φελίπε Περόνε, τι κι αν έχει πατήσει το 36ο έτος της ηλικίας του, το μυαλό οδηγεί το σώμα, με τον τεράστιο αυτό παίκτη να πετυχαίνει δύο γκολ με εκτελέσεις ποίημα.

Οι φιλοξενούμενοι παίζοντας καλύτερη άμυνα πήραν διαφορά τεσσάρων γκολ στο 3ο οκτάλεπτο 8-4 και εκεί ουσιαστικά καθάρισαν τη νίκη.
Και όταν η Βουλιαγμένη με τους Τρούλο και τον αρχηγό Μάριο Καπότση μείωσε σε 8-6, 7:31 πριν από το τέλος, οι φιλοξενούμενοι πέτυχαν δύο γκολ σε 27 δευτερόλεπτα, με τους Περόνε και Παβιγιάρντ, για το 10-6 στα 5:14 πριν από το τέλος, κόβοντας κάθε όρεξη των «μπέμπηδων».


Τα οκτάλεπτα: 1-1, 2-3, 2-4, 2-3.

Βουλιαγμένη (Βλαντιμίρ Βουγιασίνοβιτς): Τζωρτζάτος (10/21 αποκρούσεις, 47,6%), Χαλυβόπουλος 0/1, Καστρινάκης, Καλογερόπουλος 1/6, Τρούλος 2/4, Νικολαΐδης 0/1, Παπασηφάκης 1/2, Γούντχεντ 1/1, Αλαφραγκής 0/2, Καπότσης 2/2, Κουρούβανης, Φάρμερ 0/1, Ανδρεάδης.

Μπαρτσελονέτα (Έλβις Φάτοβιτς): Αγκίρε, Φαμέρα 1, Μάτκοβιτς, Μουνάριθ, Ντε Τόρο, Λαρούμπε 1, Παβιγάρντ 2, Πάουλ, Ταχούλ, Περόνε 3, Μπιέλ 2, Μπούστος 2, Πόρτερ.

 

Τελευταία Νέα