Champions League: Ο Ολυμπιακός με Βουλιαγμένη και ο Εθνικός με Γλυφάδα στη β' φάση

Newsroom
Champions League: Ο Ολυμπιακός με Βουλιαγμένη και ο Εθνικός με Γλυφάδα στη β' φάση

bet365

Ο Ολυμπιακός και η Βουλιαγμένη από τον όμιλο της Ρώμης και ο Εθνικός με τη Γλυφάδα από τον όμιλο της Βουδαπέστης θα διεκδικήσουν την πρόκρισή τους στα προημιτελικά του Champions League στην υδατοσφαίριση γυναικών.

Από τη στιγμή που τέσσερις ελληνικές ομάδες βρέθηκαν στη φάση των «16» του Champions League στην υδατοσφαίριση γυναικών, ήταν πολύ πιθανό να υπάρξουν και μεταξύ τους συνάντηση στην κλήρωση των τεσσάρων ομίλων.

Όπως και συνέβη εις διπλούν, με τον πρωταθλητή Ευρώπης Ολυμπιακό και τη Βουλιαγμένη να κληρώνονται στον Δ' όμιλο στη Ρώμη και τους Εθνικό και Γλυφάδα να συμμετέχουν στον Γ' Όμιλο, στη Βουδαπέστη.


Οι Ολυμπιακός και Βουλιαγμένη κληρώθηκαν στον Δ΄ όμιλο, που θα φιλοξενηθεί στη Ρώμη. Οι «ερυθρόλευκες» είναι το φαβορί για την κατάληψη μιας εκ των δύο θέσεων που οδηγούν στα προημιτελικά.

Η Βουλιαγμένη και η γηπεδούχος Ρόμα αναμένεται να διεκδικήσουν το 2ο εισιτήριο πρόκρισης, ενώ στον όμιλο βρίσκεται και η ολλανδικά Ντε Ζάαν.

Οι Γλυφάδα και Εθνικός θα βρεθούν στη Βουδαπέστη, όπου θα φιλοξενηθεί ο Γ΄ όμιλος, όπου θα πάρουν επίσης μέρος η διοργανώτρια Ουίπεστ και η ισπανική Μεντιτεράνι, σε έναν ανοιχτό σε προγνωστικά όμιλο.

Οι αγώνες θα γίνουν το τριήμερο 9-11 Δεκεμβρίου, οι πρώτες δύο ομάδες από κάθε όμιλο προκρίνονται στους προημιτελικούς, ενώ οι υπόλοιπες ομάδες θα συνεχίσουν στο Euro Cup συμπληρώνοντας τη 16άδα της διοργάνωσης, μαζί με τις οκτώ ομάδες που αποκλείστηκαν στην α' προκριματική φάση του Chmapions League.

Οι Όμιλοι

Α' Όμιλος (Στην Πάντοβα): Οριτσόντε Κατάνια (Ιταλία), Πάντοβα (Ιταλία), Ντουναουιβάρος (Ουγγαρία), Λέιντεν (Ολλανδία)

Β΄ Όμιλος (Στην Έγκερ): Σαμπαντέλ (Ισπανία), Ματαρό (Ισπανία), Έγκερ (Ουγγαρία), Φερεντσβάρος (Ουγγαρία)

Γ΄ Όμιλος (Στη Βουδαπέστη): Ουίπεστ (Ουγγαρία), Γλυφάδα, Μεντιτεράνι (Ισπανία), Εθνικός.

Δ' Όμιλος (Στη Ρώμη): Ολυμπιακός, Ρόμα (Ιταλία), Βουλιαγμένη, Ντε Ζάαν (Ολλανδία)

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

Τελευταία Νέα