Ραντνίτσκι - Βουλιαγμένη 9-9: Απίθανος Παπασηφάκης στην πρεμιέρα των ομίλων του Champions League

Δημήτρης Ντζάνης
Ραντνίτσκι - Βουλιαγμένη 9-9: Απίθανος Παπασηφάκης στην πρεμιέρα των ομίλων του Champions League

bet365

H Βουλιαγμένη μεταμορφώθηκε στο 2ο ημίχρονο και με τον Νίκο Παπασηφάκη να σημειώνει πέντε γκολ πήρε τον βαθμό της ισοπαλίας, 9-9, στην έδρα της σερβικής Ραντνίτσκι στην πρεμιέρα της στη φάση των ομίλων του Champions League.

Ένα παιχνίδι που στο πρώτο μισό έμοιαζε με χαμένη υπόθεση για τη Βουλιαγμένη στο Κραγκούγεβατς της Σερβίας απέναντι στη Ραντνίτσκι, στο τέλος έφερε τον πρώτο βαθμό για τους «μπέμπηδες» (9-9) στον Α' Όμιλο του Champions League.

Στην πρώτη της παρουσία στους ομίλους του Champions League, οι παίκτες της Βουλιαγμένης φάνηκαν έξω από τα... νερά τους στο πρώτο ημίχρονο. Προηγήθηκαν με τον Τρούλο 1-0, αλλά τίποτα δεν πήγε καλά σε άμυνα και επίθεση και οι γηπεδούχοι με όλη τους την άνεση προηγήθηκαν 5-1 στο πρώτο μισό.

Ρεσιτάλ ο Παπασηφάκης

Μετά σαν να άλλαξε αίφνης ο διακόπτης, για να δούμε μια άλλη Βουλιαγμένη. Το γρήγορο γκολ από τον Στάθη Καλογερόπουλο σταμάτησε το σερί των γηπεδούχων, για να αναλάβει δράση ο Νίκος Παπασηφάκης.

Η άμυνα ανταποκρινόταν στις τέσσερις επιθέσεις των γηπεδούχων με παίκτη παραπάνω και στην απέναντι πλευρά της πισίνας ο Παπασηφάκης πετύχαινε τρία σερί γκολ για το 5-5 (2:48) και ξανά ο Καλογερόπουλος, έφερνε την ανατροπή 6-5 (2:01).

Οι Σέρβοι επέστρεψαν στο 4ο οκτάλεπτο. Δύο γκολ σε 25'' με Ραντούλοβιτς και Βρίλιτς για το 7-6 (6:41), όμως ήρθε αμέσως το γκολ-ψυχολογίας για το 7-7 από τον Νικολαΐδη.

Η Ραντνίτσκι προηγήθηκε ξανά με +2 (9-7) στα 3:34 και φάνηκε να καθαρίζει τη νίκη, αλλά δεν είχε πάρει το μάθημά της από τον Παπασηφάκη: Γκολ στον παραπάνω για το 9-8 (2:42), γκολ στην κόντρα για το 9-9 (2:02) στο παιχνίδι της ζωής του για τον 24χρονο περιφερειακό.

Τα οκτάλεπτα: 3-1, 2-0, 0-5, 4-3

Ραντνίτσκι (Ούρος Στεβάνοβιτς): Ντομποζάνοφ, Μπράνκοβιτς, Στανόγιεβιτς 1, Γιάνκοβιτς 2, Τσουκ 1, Βίτσο 1, Ουκρόπινα, Γκαβρίλοβιτς, Πγιέβαντσιτς 1, Ραντούλοβιτς 2, Λούκιτς, Βρίλιτς 1, Τοντορόφσκι.

Βουλιαγμένη (Βλαντιμίρ Βουγιασίνοβιτς): Τζωρτζάτος, Χαλυβόπουλος, Αλμύρας, Καλογερόπουλος 2, Τρούλος 1, Νικολαΐδης 1, Παπασηφάκης 5, Γούντχεντ, Αλαφραγκής, Καπότσης, Κουρούβανης, Φάρμερ, Ανδρεάδης

Αποτελέσματα - Βαθμολογία στον 1ο όμιλο

1η αγωνιστική

Ραντνίτσκι-Βουλιαγμένη 9-9
Ντιναμό-Μπαρτσελονέτα 8-14
Ανόβερο-Γιαντράν Σπλιτ 8-10
Ολυμπιακός-Προ Ρέκο 9-7

Η βαθμολογία
(1η αγωνιστική)

1.Μπαρτσελονέτα 3
2.Γιαντράν 3
3.Ολυμπιακός 3
4.Ραντνίτσκι 1
---------------
5.Βουλιαγμένη 1
6.Ανόβερο 0
7.Προ Ρέκο 0
8.Ντιναμό Τιφλίδας 0

*Η επόμενη αγωνιστική
29/11

Ντιναμό Τιφλίδας-Ολυμπιακός
Ραντνίτσκι-Ανόβερο
Γιαντράν-Προ Ρέκο
Βουλιαγμένη-Μπαρτσελονέτα

 

Τελευταία Νέα