Πανιώνιος- Ορβοσι 11-12: Αποχαιρέτησε το Champions League με ψηλά το κεφάλι

Newsroom
Πανιώνιος- Ορβοσι 11-12: Αποχαιρέτησε το Champions League με ψηλά το κεφάλι

bet365

Ο Πανιώνιος έπαιξε στα ίσια την Ορβόσι και άγγιξε τη νίκη, όμως η ανωτερότητα των Ούγγρων, τους έδωσε την δεύτερη νίκη (11-12).

Παρά την τεράστια διαφορά δυναμικότητας, ο Πανιώνιος ήταν ανταγωνιστικός κόντρα στην Ορβοσι, στην ρεβάνς της Αθήνας για τον τρίτο προκριματικό γύρο του Champions League στο πόλο.

Η πρόκριση στους ομίλους είχε κριθεί από το πρώτο παιχνίδι όπου οι Ούγγροι κέρδισαν με 10 γκολ διαφορά και οι «κυανέρυθροι» ήθελαν μία καλή εμφάνιση μπροστά στο κοινό τους. Και την έκαναν κοιτάζοντας στα μάτια την πανίσχυρη ουγγρική ομάδα σε όλη τη διάρκεια του αγώνα, διεκδικώντας μία τιμητική νίκη μέχρι το τέλος, χάνοντας ωστόσο με 12-11..

Προηγήθηκε 11-10 με τον Κοπελιάδη, ο Ντάλα ισοφάρισε 11-11 στα 03:49 και ο Μάνχερζ έδωσε προβάδισμα στους Ούγγρους στα 02:31 πριν το τέλος, που ήταν και το τελευταίο γκολ της αναμέτρησης.

H ευρωπαϊκή περιπέτεια της ομάδας δεν τελειώνει εδώ. Συνεχίζει στους «16» του Euro Cup όπου την Δευτέρα θα μάθει αντίπαλο.

Τα οκτάλεπτα: 3-4, 4-2, 2-2, 2-4

ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ: Λιμαράκης, Κοπελιάδης 3, Μπουζάλας, Γκιουβέτσης, Μπιτάτζε 2, Νταλάπας, Καλαϊτζής 2, Μουρατίδης 1, Παπάκος, Γούνας 3, Κατραούρας, Καπετανάκης, Αναγνώστου.

ΟΡΒΟΣΙ: Λεβάι, Ανγκιάλ 2, Μανχέρζ 4, Βαρνάι, Σάλαμον 1, Σαζόφσκι 2, Ντάλα 1, Ζουκς, Βιγκβάρι 1, Μπουριάν 1, Μπάντσουχ, Αράνι, Μπιστριτσάνι.

@Photo credits: INTIME
 

Τελευταία Νέα