Βουλιαγμένη: Εξασφάλισε την πρόκριση στην επόμενη φάση του Champions League

Δημήτρης Ντζάνης
Βουλιαγμένη: Εξασφάλισε την πρόκριση στην επόμενη φάση του Champions League

bet365

Με τον Στάθη Καλογερόπουλο να σημειώνει επτά γκολ η Βουλιαγμένη νίκησε τη γαλλική Τουρκουά με 14-13 στο Κότορ και θα είναι στην κλήρωση της γ΄ προκριματικής φάσης του Champions League.

H Βουλιαγμένη με μεγάλο πρωταγωνιστή νίκησε τη γαλλική Τρουκουά με 14-13 στο Κότορ και πέρασα στην προημιτελική φάση των προκριματικών του Champions League.

O Καλογερόπουλος με το 7ο προσωπικό του γκολ στον αγώνα, 9 δευτερόλεπτα πριν από το τέλος, καθάρισε την πρόκριση για τη Βουλιαγμένη.

Οι «μπέμπηδες» έφθασαν στους 6β. και πήραν ένα από τα δύο εισιτήρια πρόκρισης από τον 3ο όμιλο της β' προκριματικής φάσης.

Η Τουρκουά το βράδυ του Σαββάτου (15/10) νίκησε την ουγγρική Όρβοσι με 10-7, αλλά με την ήττα από τη Βουλιαγμένη έμεινε στους 4β. Αν στον αγώνα που ολοκληρώνει τον όμιλο η Όρβοσι νικήσει τη γηπεδούχο Κότορ, τότε θα προκριθεί από την 1η θέση του ομίλου, αφήνοντας 2η τη Βουλιαγμένη.

Σε ένα αμφίρροπο παιχνίδι η Βουλιαγμένη προηγήθηκε 4-2 και 6-3, όμως η γαλλική ομάδα με το τέλος του πρώτου ημιχρόνου είχε προσπεράσει με 8-7.

Ο Πανιώνιος με δύο γκολ από τον Καλογερόπουλο πήρε ξανά την πρωτοπορία με 11-10 και με τον ίδιο παίκτη μπήκε στο 4ο οκτάλεπτο με διαφορά ενός γκολ, 13-12.

Εκεί ο Ντάσιτς ισοφάρισε για την Τουρκουά 13-13 στα 2:08 πριν από το τέλος, όμως ο Καλογερόπουλος με γκολ 9 δευτερόλεπτα πριν από το τέλος πέτυχε το νικητήριο γκολ για τη Βουλιαγμένη.

Τα οκτάλεπτα: 2-4, 6-3, 2-6, 1-1

Τουρκουά: Μπργκούλιαν 1, Ντράσκοβιτς 1, Ντάσιτς 2, Ντούρικ 1, Ζίβκοβιτς 4, Κριζμάν 2, Μαρζουκί 1, Κούγιατσιτς 1

Βουλιαγμένη (Βλάντιμιρ Βουγιασίνοβιτς): Τζωρτζάτος, Άρ. Χαλυβόπουλος, Αλμυράς, Καλογερόπουλος 7, Τρούλος, Νικολαΐδης 1, Παπασηφάκης 2, Γούντχεντ 1, Αλαφραγκής 1, Καπότσης 1, Κουρούβανης , Φάρμερ 1, Ανδρεάδης.

 

Τελευταία Νέα