Εθνική πόλο Κ19: Ξεπέρασε τη Μάλτα, με Κροατία στα προημιτελικά του ευρωπαϊκού

Newsroom
Εθνική πόλο Κ19: Ξεπέρασε τη Μάλτα, με Κροατία στα προημιτελικά του ευρωπαϊκού

bet365

Η εθνική ομάδα υδατοσφαίρισης νέων ανδρών με όπλο την άμυνα νίκησε τη Μάλτα με 8-3 και τώρα θα αντιμετωπίσει την Κροατία για τα προημιτελικά του ευρωπαϊκού πρωταθλήματος Κ19 στην Ποντγκόριτσα.

Η εθνική ομάδα υδατοσφαίρισης νέων ανδρών νίκησε τη Μάλτα με 8-3 στην Ποντγκόριτσα και εξασφάλισε την παρουσία της στην προημιτελική φάση του ευρωπαϊκού πρωταθλήματος Κ19, που φιλοξενείται στην πρωτεύουσα του Μαυροβούνιου.

Τώρα το αντιπροσωπευτικό συγκρότημα θα αντιμετωπίσει την Κροατία, την Πέμπτη (22/9, 17:00) για την πρόκριση στα ημιτελικά της διοργάνωσης.

Η Μάλτα προηγήθηκε 2-0, το παιχνίδι πήγε στο 3-3, στις αρχές του 3ου οκτάλεπτου, αλλά από εκείνο το σημείο και μετά η εθνική ομάδα δεν δέχθηκε άλλο γκολ και πετυχαίνοντας πέντε, έφθασε στο τελικό 8--3.

Τα οκτάλεπτα: 3-2, 0-0, 3-1, 2-0

Ελλάδα (Μαχαίρας): Καρακούρος, Μπουζαλάς 1, Λυκούδης, Γεωργαράς, Αλμύρας, Καστρινάκης 1, Γκίλλας 2, Σπάχιτς 1, Μυρίλος, Πούρος 3, Μπιτσάκος, Κανδανολέων, Ηλιόπουλος.

Μάλτα: Γκαλάντζε 2, Φένεχ 1.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

Τελευταία Νέα