Παγκόσμιο πόλο παίδων: Ασημένιο η εθνική ομάδα στον Βόλο

Newsroom
Παγκόσμιο πόλο παίδων: Ασημένιο η εθνική ομάδα στον Βόλο

bet365

Όπως η εθνική κορασίδων στη Λάρισα, έτσι και η εθνική παίδων στον Βόλο κατέκτησε το ασημένιο μετάλλιο στο παγκόσμιο πρωτάθλημα υδατοσφαίρισης Κ16.

Η εθνική ομάδα υδατοσφαίρισης παίδων πάλεψε με όλες τις δυνάμεις της, όμως η Ουγγαρία είχε την τελευταία λέξη στον τελικό του 1ου παγκοσμίου πρωταθλήματος πόλο Κ16 του Βόλου, με γκολ από τον Αντρας Τοθ στα 24'' πριν από το τέλος οι Μαγυάροι πήραν τη νίκη με 11-10 και μαζί το χρυσό μετάλλιο στη διοργάνωση.

Ο τελικός ήταν ντέρμπι σε όλη τη διάρκειά του, η Ελλάδα προηγήθηκε 6-5 στο ημίχρονο, οι Ούγγροι πήραν αέρα δύο γκολ στο 3ο οκτάλεπτο με 9-7, η εθνική ισοφάρισε 9-9 και 10-10, με τον Καρατζά στα 2:43 πριν από το τέλος.

Η Ελλάδα είχε 2/7 στον παίκτη παραπάνω, 0/1 πέναλτι, τέσσερα γκολ από την περιφέρεια και τρία από τον φουνταριστό. Η Ουγγαρία είχε 1/3 στον παίκτη, παραπάνω, επτά γκολ από την περιφέρεια και δύο από θέση φουνταριστού.

Τα οκτάλεπτα: 2-2, 4-3, 3-5, 1-1.

ΕΛΛΑΔΑ (Λεμπέσης): Μαυριόπουλος, Λυκούδης, Κόκκινος 1, Καρατζάς 3, Καπράγκος, Λασκαρίδης 2, Ζερβουδάκης 2 , Μητράκης, Ζαχόπουλος, Σιαμάς 2, Μπέλεσης, Χωματάς, Κρατημένος.

ΟΥΓΓΑΡΙΑ (Μπιστριτσάνι): Κις, Μπάλογκ 1, Α. Τοτ 1, Ντοροσλάι 1, Μέρο 2, Μ. Τοτ 1, Τατράι 1, Ρέγκος 1, Νάγκι 2, Χάβερκαμπφ, Σιμόν 1, Λούγκοσι, Μπόρμπελι.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

Τελευταία Νέα