Εθνική πόλο γυναικών: Οι «15» της Καμμένου για το ευρωπαϊκό του Σπλιτ

Newsroom
Εθνική πόλο γυναικών: Οι «15» της Καμμένου για το ευρωπαϊκό του Σπλιτ

bet365

Οι 13 που αγωνίστηκαν στο παγκόσμιο πρωτάθλημα της Βουδαπέστης, συν τις Φωτεινή Τριχά και Στεφανία Σάντα είναι οι επιλογές της Αλεξίας Καμμένου στην εθνική ομάδα υδατοσφαίρισης γυναικών εν όψει του ευρωπαϊκού πρωταθλήματος στο Σπλιτ.

H Φωτεινή Τριχά και η Στεφανία Σάντα είναι τα δύο νέα πρόσωπα στην εθνική ομάδα υδατοσφαίρισης γυναικών εν όψει του ευρωπαϊκού πρωταθλήματος του Σπλιτ (27/8-9/9).

Η ομοσπονδιακή προπονήτρια Αλεξία Καμμένου ανακοίνωσε τις 15 παίκτριες που θα έχει στη διάθεσή της. Είναι οι 13 που πήραν μέρος πριν από δύο μήνες στο παγκόσμιο πρωτάθλημα της Βουδαπέστης, συν τις Φωτεινή Τριχά και Στεφανία Σάντα.

Οι δύο νεαρές παίκτριες πριν από δύο εβδομάδες κατέκτησαν το ασημένιο μετάλλιο στο παγκόσμιο πρωτάθλημα νεανίδων του Βελιγραδίου, με την Τριχά να αναδεικνύεται πολυτιμότερη παίκτρια στο τουρνουά.

Στο ευρωπαϊκό πρωτάθλημα κάθε εθνικό συγκρότημα θα έχει στη σύνθεσή του 15 παίκτες ή παίκτριες, αλλά στα παιχνίδια θα υπάρχει 13άδα και πριν από κάθε αγώνα θα υπάρχει η δυνατότητα μίας ή δύο αλλαγών.

Αναλυτικά η σύνθεση της εθνικής ομάδας: Ιωάννα Σταματοπούλου, Ελένη Σωτηρέλη (τερματοφύλακες), Μαργαρίτα Πλευρίτου, Ελευθερία Πλευρίτου, Βασιλική Πλευρίτου, Ελένη Ξενάκη, Ιωάννα Χυδηριώτη, Ειρήνη Νίνου, Μαρία Μυριοκεφαλιτάκη, Μαρία Πάτρα, Αθηνά Γιαννοπούλου, Χριστίνα Σιούτη, Φωτεινή Τριχά, Ελένη Ελληνιάδη, Στεφανία Σάντα.

Η αποστολή της εθνικής ομάδας θα ταξιδέψει την Πέμπτη (25/8, 06:16) για την πόλη της Κροατίας, μετέχει στον Α' Όμιλο, με αντιπάλους τη Γερμανία, την Κροατία, την Ουγγαρία, την Ολλανδία και τη Ρουμανία. Στην πρεμιέρα του Σαββάτου (27/8, 21:30) η εθνική ομάδα θα αντιμετωπίσει την Ουγγαρία.

Στην αποστολή μετέχουν επίσης η Ομοσπονδιακή τεχνικός Αλεξία Καμμένου, ο συνεργάτης της Τάσος Πυρπυρής, ο γιατρός Σπύρος Μπάλλας, ο φυσικοθεραπευτής Σταμάτης Φώτογλου και η έφορος της Εθνικής ομάδας και μέλος του Δ.Σ της ΚΟΕ, Εύη Μωραϊτίδου (αρχηγός αποστολής).


 

Τελευταία Νέα