Εθνική πόλο γυναικών: Αρχίζει η δουλειά για το ευρωπαϊκό πρωτάθλημα

Newsroom
Εθνική πόλο γυναικών: Αρχίζει η δουλειά για το ευρωπαϊκό πρωτάθλημα

bet365

Η εθνική ομάδα υδατοσφαίρισης γυναικών αρχίζει μια νέα περίοδο προετοιμασίας με στόχο το ευρωπαϊκό πρωτάθλημα του Σπλιτ, οι κλήσεις της ομοσπονδιακής προπονήτριας Αλεξίας Καμμένου.

Μετά την 7η θέση στο παγκόσμιο πρωτάθλημα της Βουδαπέστης, η εθνική ομάδα υδατοσφαίρισης γυναικών ανασυντάσσεται και αρχίζει την προετοιμασία της για το ευρωπαϊκό πρωτάθλημα του Σπλιτ (27/8 – 10/9).

Ο νέος κύκλος προετοιμασίας αρχίζει το πρωί της Τρίτης (12/7, 08.00) στο κολυμβητήριο της Σχολής Ευελπίδων στη Βάρη με 20 παίκτριες.

Η oμοσπονδιακή τεχνικός Αλεξία Καμμένου, κάλεσε τις εξής παίκτριες: Ευαγγελία Καρύτσα, Ειρήνη Νίνου, Ελευθερία Φουντωτού (ΑΝΟ ΓΛΥΦΑΔΑΣ), Ευδοκία Τσιμάρα (ΑΕΚ), Ελένη Ελληνιάδη, Ελένη Σωτηρέλη (ΕΘΝΙΚΟΣ ΠΕΙΡΑΙΑ), Φοίβη Αγγελίδη, Αθηνά Γιαννοπούλου, Τίνα Καϊάφα, Μαρίνα Κοτσιώνη, Λυδία Μαυρωτά, Θωμαϊς Μουστακαρία, Μαρία Πάτρα, Ιωάννα Χυδηριώτη (ΝΟ ΒΟΥΛΙΑΓΜΕΝΗΣ), Μαρία Μυριοκεφαλιτάκη, Ελένη Ξενάκη, Βασιλική Πλευρίτου, Ελευθερία Πλευρίτου, Μαργαρίτα Πλευρίτου, Ιωάννα Σταματοπούλου (ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ).

Μέχρι τις 18 του μήνα, η εθνική ομάδα θα πραγματοποιήσει κοινές προπονήσεις (πρωί στην Ευελπίδων, βράδυ στο κολυμβητήριο του ΝΟΒ στον Λαιμό), με την αντίστοιχη των ΗΠΑ, με την οποία και θα δοθεί επίσημο φιλικό παιχνίδι το ερχόμενο Σάββατο (16/7, 17:30) στο κολυμβητήριο «Αντώνης Δημητρόπουλος» της Γλυφάδας.


 

Τελευταία Νέα