Πόλο: Ανετα στις «8» της Ευρώπης η Εθνική Νέων γυναικών, 19-9 την Σερβία

Newsroom
Πόλο: Ανετα στις «8» της Ευρώπης η Εθνική Νέων γυναικών, 19-9 την Σερβία

bet365

Η Εθνική ομάδα Νέων γυναικών πέρασε εύκολο μεσημέρι κόντρα στην Σερβία (19-9) και πέρασε στα προημιτελικά του Ευρωπαϊκού πρωταθλήματος όπου την περιμένει η Γαλλία.

Το πρώτο βήμα έγινε για την Εθνική ομάδα πόλο Νέων γυναικών.

Το αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα επικράτησε εύκολα της Σερβίας (19-9) και πήρε το εισιτήριο για τα προημιτελικά του Ευρωπαϊκού πρωταθλήματος στο Ισραήλ, εκεί όπου θα βρει την Γαλλία και θα διεκδικήσει την είσοδό της στους αγώνες μεταλλίων.

Μετά από ένα μουδιασμένο πρώτο οκτάλεπτο που βρέθηκε να χάνει με 4-3, το αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα σε κάθε επίθεση έβγαζε και γκολ, με αποτέλεσμα το εις βάρος της 3-4, να μετατραπεί σε 11-6 στη λήξη του ημιχρόνου.

Στη συνέχεια ο δείκτης του σκορ ανέβηκε κι άλλο και πλέον αύριο θα πάει στα προημιτελικά κόντρα στην Γαλλία, σε ένα ματς που αναμένεται να αρχίσει στις 17:30.

Τα οκτάλεπτα: 3-4, 8-2, 5-2, 3-1

ΕΛΛΑΔΑ: Μαυρωτά, Σάντα 1, Σιούτη 1, Μουστακαρία, Καϊάφα 1, Τσιμάρα Μ., Τωρνάρου 3, Καλογεροπούλου, Κουρέτα 5, Τριχά 5, Τσιμάρα Ευ. 1, Αγγελίδη 2, Καραγιάννη

ΣΕΡΒΙΑ: Ντούλιτς, Πέισιτς 2, Αβντιτς, Λούγιτς Γ. 1, Λούγιτς Ι. 1, Λούκιτς 1, Μαρίνκοβιτς, Μιλίσεβιτς 2, Τρίμιτς, Κορένι, Ράντονιτς 2, Ζέλιτς, Αντανασίεβιτς.

 

Τελευταία Νέα