Βλάχος: Πήρε μετάλλιο για πρώτη φορά μετά το Καζάν και το Τόκιο

Βλάχος: Πήρε μετάλλιο για πρώτη φορά μετά το Καζάν και το Τόκιο

bet365

Η FINA για πρώτη φορά έδωσε μετάλλια και στους προπονητές στο παγκόσμιο πρωτάθλημα της Βουδαπέστης, με τον ομοσπονδιακό τεχνικό Θοδωρή Βλάχο να παίρνει το πρώτο του μετάλλιο, καθώς δεν είχε ούτε από το Καζάν το 2015, ούτε από τους Ολυμπιακούς Αγώνες στο Τόκιο. Στο Ηράκλειο και το «Σαμαρτζίδης Καπ» η προετοιμασία της εθνικής ομάδας εν όψει του ευρωπαϊκού στο Σπλιτ.

Ο Θοδωρής Βλάχος είχε έναν επιπλέον λόγο να χαρεί τη νέα επιτυχία της εθνικής ομάδας υδατοσφαίρισης ανδρών στο παγκόσμιο πρωτάθλημα της Βουδαπέστης.


Το αντιπροσωπευτικό συγκρότημα κατέκτησε το χάλκινο μετάλλιο και επί των ημερών του η εθνική ομάδα μετρά πλέoν τρία μετάλλια, καθώς είχαν προηγηθεί το χάλκινο στο παγκόσμιο του Καζάν το 2015 και το ασημένιο μετάλλιο στους Ολυμπιακούς Αγώνες στο Τόκιο.

Μόνο που για τον ομοσπονδιακό τεχνικό είναι η πρώτη φορά που πήρε μετάλλιο. H παγκόσμια ομοσπονδία υγρού στίβου (FINA) για πρώτη φορά σε αυτό το πρωτάθλημα αποφάσισε να απονείμει μετάλλια και στους τεχνικούς των εθνικών ομάδων, καθώς μέχρι τώρα μετάλλιο έπαιρναν μόνο οι αθλητές.

kazan

Έτσι τόσο από το παγκόσμιο πρωτάθλημα στο Καζάν, όσο και από τους Ολυμπιακούς Αγώνες ο Bολιώτης τεχνικός δεν είχε μετάλλιο, αλλά έχουν μείνει μόνο οι θύμησες.

Πάντως στην απονομή των μεταλλίων στο παγκόσμιο πρωτάθλημα της Βουδαπέστης, στο βάθρο ανέβηκαν και πάλι μόνο οι αθλητές, σε αντίθεση με ό,τι συμβαίνει με τα άλλα ομαδικά αθλήματα στις μεγάλες διοργανώσεις.


Στο Ηράκλειο για το «Σαμαρτζίδης Καπ» η εθνική ομάδα

Η εθνική ομάδα σε λιγότερο από 10 ημέρες θα αρχίσει την προετοιμασία της για το ευρωπαϊκό πρωτάθλημα του Σπλιτ (27 Αυγούστου - 10 Σεπτεμβρίου). Στο πλαίσιο της προετοιμασίας της θα πάρει μέρος στο «Σαμαρτζίδης Καπ», που θα φιλοξενηθεί στο Ηράκλειο το τριήμερο 27-29 Ιουλίου και θα πάρουν μέρος τα αντιπροσωπευτικά συγκροτήματα του Μαυροβούνιου, της Γερμανίας, της Βουλγαρίας και της Ολλανδίας.


 

Τελευταία Νέα