Εθνική Πόλο Γυναικών: Οι «13» της Αλεξίας Καμμένου για το παγκόσμιο πρωτάθλημα

Δημήτρης Ντζάνης
Εθνική Πόλο Γυναικών: Οι «13» της Αλεξίας Καμμένου για το παγκόσμιο πρωτάθλημα

bet365

Η εθνική ομάδα υδατοσφαίρισης ανδρών ολοκλήρωσε την προετοιμασία της στο Καρπενήσι εν όψει του παγκοσμίου πρωταθλήματος και η ομοσπονδιακή τεχνικός Αλεξία Καμμένου κατέληξε στις 13 παίκτριες.

Η εθνική ομάδα υδατοσφαίρισης γυναικών ολοκλήρωσε με πρωινή προπόνηση στο Καρπενήσι την προετοιμασία της για το παγκόσμιο πρωτάθλημα υγρού στίβου. Στη συνέχεια η ομοσπονδιακή τεχνικός Αλεξία Καμμένου κατέληξε στις 13 παίκτριες που θα πάρουν μέρος στο πρωτάθλημα, σε ένα νεανικό συγκρότημα με τη μεγαλύτερη σε ηλικία να είναι η 28χρονη αρχηγός Μαργαρίτα Πλευρίτου και μικρότερη η 18χρονη Χριστίνα Σιούτη.

ΕΘΝΙΚΗ ΠΟΛΟ ΓΥΝΑΙΚΩΝ

Η 13άδα της εθνικής ομάδας: Ιωάννα Σταματοπούλου (Ολυμπιακός), Ελένη Σωτηρέλη (Εθνικός) -τερματοφύλακες-, Ελευθερία Πλευρίτου (Ολυμπιακός), Μαργαρίτα Πλευρίτου (Ολυμπιακός), Βασιλική Πλευρίτου (Ολυμπιακός), Έλενα Ξενάκη (Ολυμπιακός), Χριστίνα Σιούτη (Ολυμπιακός), Μαρία Μυριοκεφαλιτάκη (Ολυμπιακός), Έλενα Ελληνιάδη (Εθνικός), Αθηνά Γιαννοπούλου (Βουλιαγμένη), Ιωάννα Χυδηριώτη (Βουλιαγμένη), Μαρία Πάτρα (Βουλιαγμένη), Ειρήνη Νίνου (Γλυφάδα).

ΜΥΡΙΟΚΕΦΑΛΙΤΑΚΗ


Η αποστολή της εθνικής ομάδας θα αναχωρήσει το Σάββατο (18/6) για την Ουγγαρία με τελικό προορισμό την πόλη Σέγκεντ, κοντά στα σύνορα με τη Ρουμανία. Εκεί θα δώσει τους αγώνες για τοn 4o όμιλο, αντιμετωπίζοντας την Ταϊλάνδη (20/6), Ισπανία (22/6) και Γαλλία (24/6).

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

Τελευταία Νέα