Εθνική πόλο: Οι «13» του Βλάχου για το Παγκόσμιο

Newsroom
Εθνική πόλο: Οι «13» του Βλάχου για το Παγκόσμιο

bet365

Ο Γκιουβέτσης είναι αυτός που κόπηκε από την αποστολή της εθνικής ομάδας πόλο στη Βουδαπέστη για το Παγκόσμιο Πρωτάθλημα.

Με νέους φουνταριστούς, σε σχέση με τους Ολυμπιακούς Αγώνες και χωρίς τον Γκιουβέτση, θα είναι η 13αδα της Εθνικής πόλο ανδρών στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα της Βουδαπέστης (18/6 - 3/7).

Ο Θοδωρής Βλάχος ανακοίνωσε την 13αδα στην οποία οι Νικολαϊδης και Κάκαρης θα είναι οι δύο φουνταριστοί, παίρνοντας τη θέση των Μουρίκη και Κολόμβου που αποχώρησαν από την Εθνική, ενώ ο Γκιουβέτσης ήταν η έκπληξη από αυτούς που κόπηκαν. Ωστόσο, θα είναι ο ένας εκ των δύο αναπληρωματικών σε περίπτωση που κάποιος πολίστας αποχωρήσει πριν το Παγκόσμιο για κάποιον λόγο.

Οι 13αδα του Βλάχου: Μάνος Ζερδεβάς, Παναγιώτης Τζωρτζάτος (τερματοφύλακες), Στάθης Καλογερόπουλος, Δημήτρης Σκουμπάκης, Ντίνος Γενηδουνιάς, Γιάννης Φουντούλης, Αλέξανδρος Παπαναστασίου, Γιώργος Δερβίσης, Στέλιος Αργυρόπουλος - Κανακάκης, Δημήτρης Νικολαϊδης, Κώστας Κάκαρης, Κώστας Γούβης, Άγγελος Βλαχόπουλος.

Αναπληρωματικοί: Κώστας Γκιουβέτσης, Μανώλης Σολανάκης

Η Εθνική μας θα αγωνιστεί στην Α' Φάση των αγώνων στον Όμιλο του Ντέμπρετσεν με Κροατία (21/6), Ιαπωνία (23/6) και Γερμανία (25/6).

Οσον αφορά την Εθνική γυναικών, η Αλεξία Καμμένου θα επιλέξει την 13αδα αμέσως μετά το τέλος του καμπ προετοιμασίας στο Καρπενήσι.

 

Τελευταία Νέα