Βλάχος: «Με στεναχώρησε αυτό που έκανε ο Γεννηδουνιάς»

Newsroom
Βλάχος: «Με στεναχώρησε αυτό που έκανε ο Γεννηδουνιάς»

bet365

Στην αποβολή του Γεννηδουνιά στάθηκε ο Θοδωρής Βλάχος που σημείωσε ότι δίκαια κατέκτησε τον τίτλο η ομάδα του στο κύπελλο.

Ο Θοδωρής Βλάχος στις δηλώσεις του μετά το τέλος του αγώνα, στάθηκε μεν στην κατάκτηση του τροπαίου, αλλά και στην απαράδεκτη ενέργεια του Γεννηδουνιά που γρονθοκόπησε τον Καλογερόπουλο στην διάρκεια του αγώνα, με αποτέλεσμα να αποβληθεί χωρίς αντικατάσταση.

«Ημασταν καλύτεροι σήμερα, αλλά έκανε ένα μοιραίο λάθος ο Γεννηδουνιάς. Ενα λάθος που δεν χρειαζόταν. Με στενοχώρησε ιδιαίτερα γιατί είναι και συμπαίκτες στην Εθνική» είπε χαρακτηριστικά ο προπονητής του Ολυμπιακού και πρόσθεσε:

«Δώσαμε έτσι την ευκαιρία στην Βουλιαγμένη να πλησιάσει, αλλά βγάλαμε 2-3 άμυνες στο τέλος. Αξίζαμε όμως το τρόπαιο. Ο Ολυμπιακός ζει και αναπνέει για την κατάκτηση τίτλων. Δίκαια πήρε έναν ακόμη. Τον αφιερώνω στον κόσμο που ήρθε σήμερα εδώ. Περάσαμε δύσκολες καταστάσεις τελευταία, δεν ήμασταν καλά ψυχολογικά και το τρόπαιο μας δίνει ώθηση για μια καλύτερη συνέχεια. Είχαμε πάθος σήμερα και χωρίς πάθος δεν κερδίζεις. Σίγουρα υπάρχει βέβαια και η ποιότητα τον παικτών μου».

Χέρβο Κόλιανιν: «Δίκαια κέρδισε ο Ολυμπιακός»

Από την πλευρά του ο προπονητής της Βουλιαγμένης, Χέρβο Κόλιανιν, τόνισε πως ο Ολυμπιακός πήρε δίκαια τον τίτλο.

«Βρήκαμε την ευκαιρία να παλέψουμε μέχρι το τέλος, αλλά ήταν καλύτεροι από εμάς και το πήραν δίκαια. Δεν μπορούσαμε να σκοράρουμε. Είμαστε άπειρη ομάδα και είχαμε άγχος. Μπράβο στα παιδιά μου γιατί πάλεψαν ως το τελευταίο δευτερόλεπτο. Οπως είπα όμως δίκαια το πήρε ο Ολυμπιακός» ανέφερε.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

Τελευταία Νέα