Ολυμπιακός - ΑΕΚ 6-3: Πάει για το 23ο Κύπελλο

Ολυμπιακός - ΑΕΚ 6-3: Πάει για το 23ο Κύπελλο

bet365

Ο Ολυμπιακός ξεπέρασε δύσκολα την ΑΕΚ και πέρασε στον 30ό τελικό της ιστορίας του στην υδατοσφαίριση ανδρών.

Ο Ολυμπιακός δεν ήταν καλός, παρόλα αυτά είχε τις λύσεις να νικήσει την ψυχομένη ΑΕΚ με 6-3 και να προκριθεί στον τελικό του Final 4 του Κυπέλλου Ελλάδας, που φιλοξενείται στη Λάρισα.

Ο αντίπαλός του θα προκύψει από τον αγώνα του Υδραϊκού με τη Βουλιαγμένη, για τον τελικό που θα γίνει την Κυριακή (17/4, 19:00, ΕΡΤ) στο δημοτικό κολυμβητήριο Νέας Πολιτείας Λάρισας.

Με φανερά προβλήματα ρυθμού στην επίθεση οι κάτοχοι του τροπαίου τα βρήκαν σκούρα απέναντι στην ΑΕΚ, που όσο άντεχε αμυντικά, πρόσθετε περισσότερο άγχος στους αντιπάλους τους.

Οι «κιτρινόμαυροι» που έχασαν πολύ νωρίς τον Μιχάλη Καζάζη (αποβολή με αντικατάσταση), μπόρεσαν να κρατήσουν τον Ολυμπιακό μόλις στα δύο γκολ στο πρώτο ημίχρονο.

Όμως το γκολ από τον Φουντούλη και τα δύο από τον Κροάτη, Άντρο Μπούσλιε για το 5-2, έδωσαν τεράστιο πλεονέκτημα στον Ολυμπιακό.

Στο 4ο οκτάλεπτο ο τερματοφύλακας Μάνος Ζερδεβάς έκανε πολύ καλά τη δουλειά, απέκρουσε εκτέλεση πέναλτι του Παπούκα, αμέσως μετά ο Φιλίποβιτς έκανε το 6-2 και το παιχνίδι ουσιαστικά τελείωσε στα 5:55 πριν από το τέλος, με τον Ζερδεβά να αποκρούει και την εκτέλεση πέναλτι του Κριγιέστορατς στα 2:30.

Τα οκτάλεπτα: 2-1, 0-1, 3-0, 2-0.

Ολυμπιακός (Θοδωρής Βλάχος): Ζερδεβάς, Γραμματικός 1, Γκίλλας, Γενηδουνιάς, Φουντούλης 1, Γούβης, Δερβίσης, Μπούσλιε 3, Κολόμβος, Χρυσοσπάθης, Φιλίποβιτς 1, Σύρμας, Μαθιόπουλος

ΑΕΚ (Δημήτρης Μάζης): Φλέγκας, Καζάζης, Παπούκας, Κριγιέστορακ 1, Βούκσεβιτς 1, Δίπλαρος, Τσιστράκης, Τσαταλιός, Παπάκος, Στελλάτος, Ηλιόπουλος 1, Μαυρωτάς, Κατσινούλας, Μανιουδάκης

Περισσότερα σε λίγο

 

Τελευταία Νέα