Εθνικός: Η στιγμή απονομής του Len Trophy

Newsroom
Εθνικός: Η στιγμή απονομής του Len Trophy

bet365

Ο πρόεδρος της ΕΟΕ, Σπύρος Καπράλος έκανε, την απονομή του τροπαίου του Len Trophy στις παίκτριες του Εθνικού.

Ο Εθνικός ζει ξανά στιγμές ευρωπαϊκής δόξας χάρη στην ομάδα υδατοσφαίρισης γυναικών. Τα κορίτσια της Αντιγόνης Ρουμπέση, του Γιώργου Μορφέση και της Αγγελικής Γερόλυμου νίκησαν την Ντουναουιβάρος με 14-9 στο Εθνικό κολυμβητήριο Πειραιά και σε συνδυασμό με τη νίκη και στην Ουγγαρία με 12-8 κατέκτησαν πανηγυρικά το Len Trophy.


Το δεύτερο για το τμήμα και το δεύτερο ευρωπαϊκό για το ιστορικό σωματείο του Πειραιά. Ο πρόεδρος της ΕΟΕ, Σπύρος Καπράλος δεν θα μπορούσε να απουσιάζει από ένα τέτοιο ραντεβού, ιδιαίτερα στο άθλημα που υπηρέτησε ως παίκτης. Ο Σπύρος Καπράλος είδε τον τελικό μαζί με μια άλλη δόξα της ελληνικής υδατοσφαίρισης, τον γ.γ. Αθλητισμού Γιώργο Μαυρωτά, των πέντε συμμετοχών σε Ολυμπιακούς Αγώνες.

Στο Εθνικό κολυμβητήριο Πειραιά ήταν και η ομοσπονδιακή τεχνικός, Αλεξία Καμμένου, καθώς και παίκτριες της ομάδας του Εθνικού που κατέκτησε το Len Trophy το 2010.

Ο Σπύρος Καπράλος ήταν αυτός που έκανε την απονομή του τροπαίου στην αρχηγό του Εθνικού, Φοίβη Χατζηκυριακάκη, που σήκωσε πρώτη την κούπα πριν την καθιερωμένη βουτιά στο νερό.

 

Τελευταία Νέα