Εθνικός: Απευθείας στον τελικό του Len Trophy κόντρα στην Ντουναουιβάρος

Εθνικός: Απευθείας στον τελικό του Len Trophy κόντρα στην Ντουναουιβάρος

bet365

Ο Εθνικός σε διπλούς τελικούς με την ουγγρική Ντουναουιβάρος θα διεκδικήσει το δεύτερο Len Trophy της ιστορίας του.

Η γυναικεία ομάδα πόλο του Εθνικού δεν θα χρειαστεί να δώσει ημιτελικό στο Len Tpophy, αλλά θα αγωνιστεί απευθείας στον διπλό τελικό με αντίπαλο την ουγγρική Ντουναουιβάρος.

Ο 1ος τελικός θα γίνει στην Ουγγαρία στις 26 Μαρτίου και ο επαναληπτικός στις 30 Μαρτίου στον Πειραιά.


H απόφαση της LEN να αποβάλει τη Ρωσία και τη Λευκορωσία, μετά τη ρωσική εισβολή στην Ουκρανία, έφερε τα πάνω-κάτω στις διοργανώσεις της σε συλλογικό επίπεδο στην υδατοσφαίριση γυναικών.

Στο Len Trophy το Final 4 έγινε απευθείας διπλοί τελικοί, καθώς απόμειναν ο Εθνικός (στα προημιτελικά της Euroleague είχε αποκλειστεί από τη Σαμπαντέλ) και η Ντουναουιβάρος, που με τη σειρά της είχε αποκλειστεί από τον Ολυμπιακό.

Η Ουίπεστ που θα συνέχιζε στο Final 4 του Len Trophy, επιστρέφει στην Euroleague και θα είναι η αντίπαλος του Ολυμπιακού, ενώ τα δύο Final 4 θα συμπληρώνονταν από το ζευγάρι της ρωσικής Ουραλότσκα και την Πάντοβα, με την ιταλική ομάδα να παραμένει στην Euroleague.

O Εθνικός είχε κατακτήσει το Len Trophy το 2010, όταν στους διπλούς τελικούς με τη ρωσική Χάντι Μανσίσκ είχε σηκώσει την κούπα στη ρώσικη ρουλέτα των πέναλτι, ήττα 13-12 στη Ρωσία και νίκη 17-15 στον Πειραιά.

 

Τελευταία Νέα