Εθνικός: Απευθείας στον τελικό του Len Trophy κόντρα στην Ντουναουιβάρος

Εθνικός: Απευθείας στον τελικό του Len Trophy κόντρα στην Ντουναουιβάρος

bet365

Ο Εθνικός σε διπλούς τελικούς με την ουγγρική Ντουναουιβάρος θα διεκδικήσει το δεύτερο Len Trophy της ιστορίας του.

Η γυναικεία ομάδα πόλο του Εθνικού δεν θα χρειαστεί να δώσει ημιτελικό στο Len Tpophy, αλλά θα αγωνιστεί απευθείας στον διπλό τελικό με αντίπαλο την ουγγρική Ντουναουιβάρος.

Ο 1ος τελικός θα γίνει στην Ουγγαρία στις 26 Μαρτίου και ο επαναληπτικός στις 30 Μαρτίου στον Πειραιά.


H απόφαση της LEN να αποβάλει τη Ρωσία και τη Λευκορωσία, μετά τη ρωσική εισβολή στην Ουκρανία, έφερε τα πάνω-κάτω στις διοργανώσεις της σε συλλογικό επίπεδο στην υδατοσφαίριση γυναικών.

Στο Len Trophy το Final 4 έγινε απευθείας διπλοί τελικοί, καθώς απόμειναν ο Εθνικός (στα προημιτελικά της Euroleague είχε αποκλειστεί από τη Σαμπαντέλ) και η Ντουναουιβάρος, που με τη σειρά της είχε αποκλειστεί από τον Ολυμπιακό.

Η Ουίπεστ που θα συνέχιζε στο Final 4 του Len Trophy, επιστρέφει στην Euroleague και θα είναι η αντίπαλος του Ολυμπιακού, ενώ τα δύο Final 4 θα συμπληρώνονταν από το ζευγάρι της ρωσικής Ουραλότσκα και την Πάντοβα, με την ιταλική ομάδα να παραμένει στην Euroleague.

O Εθνικός είχε κατακτήσει το Len Trophy το 2010, όταν στους διπλούς τελικούς με τη ρωσική Χάντι Μανσίσκ είχε σηκώσει την κούπα στη ρώσικη ρουλέτα των πέναλτι, ήττα 13-12 στη Ρωσία και νίκη 17-15 στον Πειραιά.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

Τελευταία Νέα