«Ναυμαχία» του Ολυμπιακού με την Μπρέσια στην Ιταλία

Newsroom
«Ναυμαχία» του Ολυμπιακού με την Μπρέσια στην Ιταλία

bet365

Ο Ολυμπιακός παίζει την Τρίτη (21:30,ERT Flix) εκτός έδρας με την Μπρέσια για την 6η ημέρα του Champions League με στόχο να κλείσει στην κορυφή το 2021.

Το τελευταίο του παιχνίδι στο 2021 δίνει την Τρίτη (21:30, ERT Flix) στην Ιταλία ο Ολυμπιακός.

Η ομάδα του Θόδωρου Βλάχου θα παίξει στην 6η ημέρα του LEN Champions League με την πρωταθλήτρια Ιταλίας Μπρέσια με στόχο την διατήρηση της στην 1η θέση.

Ο Ολυμπιακός μετά από 5 αγώνες έχει 13 βαθμούς και η Μπρέσια είναι επίσης αήττητη αλλά με 11.

Την αποστολή δεν ακολούθησε ο αρχηγός Κώστας Μουρίκης επειδή την Κυριακή ήταν ξανά θετικός στον Covid-19 αλλά αναμένεται να ταξιδέψει την Τρίτη για Ιταλία αφού στο τεστ της Δευτέρας ήταν αρνητικός.

Βλάχος: «Παιχνίδι ειδικών συνθηκών»

Ο Θοδωρής Βλάχος είπε για το παιχνίδι: «Όσο προχωράμε στο όμιλο κάθε παιχνίδι και κάθε αποτέλεσμα διαμορφώνει μια πιο ξεκάθαρη εικόνα για την δυναμική μας. Θα είναι κι αυτό ένα παιχνίδι ειδικών συνθηκών για εμάς σε μια δύσκολη έδρα με ένα πολύ καλό αντίπαλο. Παιχνίδια σαν αυτό χαίρεσαι να παίζεις ιδίως σε μια περίοδο που δεν θα κρίνει πολλά πράγματα».

Από την πλευρά του ο Μάρκο Μπίγιατς από την πλευρά του σημείωσε: «Περιμένω ένα πολύ δύσκολο παιχνίδι. Η Μπρέσια είναι μια εξαιρετική ομάδα ιδιαίτερα στην έδρα της και είμαι σίγουρος ότι πρέπει να κάνουμε το καλύτερό μας παιχνίδι για να πάρουμε τους τρεις βαθμούς εκεί.

Ακόμα δεν γνωρίζουμε αν θα αγωνιστούμε όλοι και αυτό είναι ένα πρόβλημα που μας ακολουθεί από το ξεκίνημα της σεζόν. Ωστόσο ελπίζω ότι στο δεύτερο μισό θα είμαστε υγιείς. Όπως και να έχει θα δώσουμε το 100% για να ολοκληρώσουμε αυτό το χρόνο με τη νίκη και να επιστρέψουμε με την νίκη στον Πειραιά».

 

Τελευταία Νέα