Απίστευτη πρόταση των Κινέζων στον Χάρη Παυλίδη!

Αντώνης Πατσούρας
Απίστευτη πρόταση των Κινέζων στον Χάρη Παυλίδη!

bet365

Ο Χάρης Παυλίδης, ο αρχιτέκτονας των μεγάλων επιτυχιών της ομάδας πόλο γυναικών του Ολυμπιακού, είναι σε προχωρημένες συζητήσεις για ν' αναλάβει την εθνική ομάδα της Κίνας.

Έτοιμος για μια νέα πρόκληση στην καριέρα του είναι ο Χάρης Παυλίδης.

Ο προπονητής που έφτιαξε από το μηδέν την ομάδα πόλο γυναικών του Ολυμπιακού και κατέκτησε μεταξύ άλλων 5 ευρωπαϊκούς τίτλους από το 2014 έως το 2021 είναι κοντά σε συμφωνία για να αναλάβει την εθνική ομάδα γυναικών της Κίνας.

Ο Χάρης Παυλίδης που είναι από τους καλύτερους προπονητές στον κόσμο και στο παρελθόν είχε διατελέσει με επιτυχία και τεχνικός της εθνικής Καναδά, έχει δεχτεί μια εξωπραγματική οικονομική πρόταση από τους Κινέζους και είναι δύσκολο να την αρνηθεί.

Τρελή ...πρόταση των Κινέζων

Οι πληροφορίες μας αναφέρουν για ένα ποσό που αγγίζει τα 500.000 ευρώ για τα επόμενα τρία χρόνια και είναι θέμα χρόνου η συμφωνία.

Ο έμπειρος τεχνικός που το Σάββατο οδήγησε τον Ολυμπιακό στην κατάκτηση του Σούπερ Καπ Ευρώπης θα μιλήσει με την διοίκηση του συλλόγου και αναμένονται εξελίξεις. Φυσικά η ομάδα θα συνεχίσει στο δρόμο των επιτυχιών και έχει ως μεγάλο στόχο την κατάκτηση των 3 τίτλων του 2022.

Οι Κινέζοι πιέζουν για να ξεκινήσει πριν από το τέλος της σεζόν η συνεργασία και όλα θα ξεκαθαρίσουν τις επόμενες ημέρες. Θυμίζουμε ότι τον Μάιο υπάρχει και το Παγκόσμιο Πρωτάθλημα και οι Κινέζοι θα θέλουν την ομάδα τους έτοιμη για τη διοργάνωση.

Τα χρήματα είναι πολλά, η προοπτική είναι σπουδαία αφού η Κίνα έχει καλό υλικό και θέλει να επιστρέψει στο βάθρο μεγάλων διοργανώσεων τα επόμενα χρόνια.

Ο Χάρης Παυλίδης δέχεται εδώ και καιρό πρέσινγκ από τους Κινέζους για να πει το μεγάλο "ναι".

Εξαργυρώνουν τις επιτυχίες

Τόσο ο Χάρης Παυλίδης όσο και ο Θοδωρής Βλάχος, ο οποίος δεν θα συνεχίσει στον Ολυμπιακό μετά από τις 2/7/2022, "εξαργυρώνουν" τις τεράστιες επιτυχίες τους με την ομάδα του Πειραιά αλλά και με την εθνική (Βλάχος).

Θυμίζουμε ότι ο Θοδωρής Βλάχος συμφώνησε για 3 χρόνια με την ΚΟΕ για να συνεχίσει με την εθνική Ελλάδος έως το Παρίσι (2024) και μόνο το 2021-22 προβλέπεται παράλληλη ενασχόληση σε ΚΟΕ και Ολυμπιακό.

Ο Χάρης Παυλίδης έχει κλείσει 14 χρόνια στην ομάδα του Ολυμπιακού ως προπονητής ενώ την δεκαετία του ΄90 έπαιζε στον Ολυμπιακό ως φουνταριστός.

@Photo credits: INTIME
 

Τελευταία Νέα