Χάρης Παυλίδης: «Θα έρθουν περισσότεροι τίτλοι στο μέλλον»

Newsroom
Χάρης Παυλίδης: «Θα έρθουν περισσότεροι τίτλοι στο μέλλον»

bet365

Διαβάστε τις δηλώσεις των Χάρη Παυλίδη και των παικτριών του Ολυμπιακού για την κατάκτηση του Σούπερ Καπ Ευρώπης.

Ο Χάρης Παυλίδης στα 14 χρόνια του στον πάγκο της γυναικείας ομάδας πόλο του Ολυμπιακού έχει κατακτήσει τα πάντα.

Ανάμεσα στους τίτλους έχει και 5 ευρωπαϊκούς (2 Euro League, 2 Σούπερ Καπ, 1 Λεν Τρόφι) και είναι ο Έλληνας με τους περισσότερους στην ιστορία του αθλήματος.

Ο έμπειρος τεχνικός μετά από την κατάκτηση του Σούπερ Καπ είπε: «Είμαι χαρούμενος για την ομάδα μου. Κερδίσαμε τα πάντα φέτος. Είμαι πολύ ενθουσιασμένος για τη μέλλον αυτής της ομάδας. Ευχαριστώ τις παίκτριες, τον πρόεδρο της ομάδας και είμαι σίγουρος, ότι θα έρθουν ακόμα περισσότεροι τίτλοι στο μέλλον».

osfp

Οι δηλώσεις των παικτριών στο Olympiacossfp

Μαργαρίτα Πλευρίτου: «Είμαστε πολύ χαρούμενες για την κατάκτηση του ευρωπαϊκού τίτλου, το πιστεύαμε και το περιμέναμε πώς και πώς αυτό το ματς, για να κλείσει με τον καλύτερο τρόπο η περσινή χρονιά. Μια πολύ επιτυχημένη χρονιά, πέμπτο ευρωπαϊκό τρόπαιο για τον σύλλογο και εύχομαι, να μην είναι ο τελευταίος αυτή τη χρονιά».

Βάσω Πλευρίτου: «Ο πέμπτος ευρωπαϊκός μας τίτλος! Είναι τρομερό συναίσθημα να παίζεις με τόσο κόσμο δίπλα σου και, πραγματικά, αυτό μας δίνει ώθηση. Η κούπα αυτή μας δίνει τρομερή ώθηση για τη συνέχεια. Οι στόχοι μας είναι οι ίδιοι με κάθε χρόνο, να φτάσουμε στην κορυφή σε ό,τι διοργάνωση συμμετέχουμε».

osfp

Έλενα Ξενάκη: «Είναι η πέμπτη ευρωπαϊκή κούπα του Ολυμπιακού. Είμαστε πάρα πολύ χαρούμενες για αυτό, παίξαμε πάρα πολύ καλά. Η αλήθεια είναι, ότι το παιχνίδι είχε αρκετές αλλαγές στο σκορ, αλλά παρόλα αυτά, στο τέλος δείξαμε ότι ο Ολυμπιακός είναι πολύ δύσκολο να χάσεις φέτος. Είμαι πάρα πολύ αισιόδοξη για τη συνέχεια, γιατί αυτή η ομάδα είναι ομάδα! Ο κόσμος του Ολυμπιακού μας έκανε να ζήσουμε κάτι πάρα πολύ ωραίο. Εγώ τόσα χρόνια τους είχα αντίπαλους και περίμενα να το ζήσω, ήταν πρωτόγνωρο για μένα. Τους θέλουμε δίπλα μας πάντα».

Ελευθερία Πλευρίτου: «Πρώτος στόχος για φέτος, κατακτήσαμε το Super Cup σε ένα υπέροχο κλίμα στο Παπαστράτειο. Ζήσαμε τα… παλιά, προ πανδημίας. Ευχαριστούμε τον κόσμο μας, ήταν η πέμπτη ευρωπαϊκή κούπα για τον Ολυμπιακό, είχα την τιμή να είμαι σε όλα. Και ήταν ο ένατος ευρωπαϊκός τελικός. Η ομάδα έδειξε για άλλη μία φορά, ότι είναι πολύ δυνατή, συνεχίζουμε, έχουμε πολλά ακόμα ως το τέλος της σεζόν».

osfp

Ιωάννα Σταματοπούλου: «Είμαστε πάρα πολύ χαρούμενες που ήταν ο κόσμος μας εδώ και μας στήριξε. Είμαστε χαρούμενες που μπορέσαμε και τους δώσαμε αυτό το χαμόγελο που θέλαμε».

Χριστίνα Σιούτη: «Παίξαμε έναν ακόμη ευρωπαϊκό τελικό και καταφέραμε να κατακτήσουμε την κούπα. Συμπληρώσαμε μία ακόμη επιτυχία σε αυτές τις προηγούμενης σεζόν. Παίξαμε ένα δυνατό ματς, με διακυμάνσεις, όπως κάθε τελικός, αλλά είχαμε την τύχη να έχουμε στο πλάι μας τον κόσμο μας. Κερδίσαμε ενωμένες τον τίτλο».

@Photo credits: INTIME, eurokinissi

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

Τελευταία Νέα