Σλίγκινγκ: «Ξέρουμε τι πρέπει να κάνουμε για να κατακτήσουμε το Σούπερ Καπ»

Newsroom
Σλίγκινγκ: «Ξέρουμε τι πρέπει να κάνουμε για να κατακτήσουμε το Σούπερ Καπ»

bet365

Η Μπριζίτ Σλίγκινγκ μίλησε για τον τελικό του Σούπερ Καπ Ευρώπης ανάμεσα στον Ολυμπιακό και στην Κίρισι ο οποίος θα διεξαχθεί το Σάββατο (18:30) στον Πειραιά.

Αντίστροφα μετράει πλέον ο χρόνος για τον τελικό του Σούπερ Καπ Ευρώπης στο πόλο γυναικών το οποίο θα "φιλοξενηθεί" το Σάββατο (18:30) στον Πειραιά.

Αντίπαλοι θα είναι ο κάτοχος της Euro League 2021, Ολυμπιακός, και η κάτοχος του Len Trophy 2021, η Κίρισι από την Ρωσία.

Η πολίστρια του Ολυμπιακού Μπριζίτ Σλίγκινγκ ενόψει του μεγάλου αγώνα δήλωσε στο olympiacossfp.gr τα εξής:

«Eίμαστε πραγματικά πολύ ενθουσιασμένες που θα παίξουμε τον τελικό του Super Cup. Έχουμε παίξει κάποιους πολύ καλούς αγώνες την προηγούμενη εβδομάδα και νομίζω ότι αν είμαστε σε θέση να συνεχίσουμε να αγωνιζόμαστε με τον ίδιο τρόπο, θα δείξουμε ότι είμαστε καλύτερη ομάδα από τον αντίπαλό μας.

Σίγουρα δεν θα είναι εύκολο παιχνίδι, είναι ένας τελικός και η Κίνεφ, διαθέτει πολύ καλές αθλήτριες που έχουν αγωνιστεί πολλές φορές σε τελικούς. Ξέρουμε τι πρέπει να κάνουμε. Πρέπει να είμαστε συγκεντρωμένες και να παίξουμε σύμφωνα με το πλάνο μας. Είναι συναρπαστικό ότι θα δώσουμε αυτόν τον τελικό στην έδρα μας και περιμένουμε να έρθουν να μας υποστηρίξουν οι οπαδοί μας, στη διεκδίκηση του πρώτου τίτλου της σεζόν».

@Photo credits: eurokinissi
 

Τελευταία Νέα