Φιλίποβιτς: «Είναι τιμή μου που άκουσα τον κόσμο να τραγουδάει το όνομα μου» (vid)

Newsroom
Φιλίποβιτς: «Είναι τιμή μου που άκουσα τον κόσμο να τραγουδάει το όνομα μου» (vid)

bet365

Διαβάστε τις δηλώσεις του Φίλιπ Φιλίποβιτς και του Θοδωρή Βλάχου μετά από τη νίκη του Ολυμπιακού επί της Γιαντράν Σπλιτ στον Πειραιά.

Κάθε λόγο να είναι ευχαριστημένος μετά από τη νίκη επί της Γιαντράν Σπλιτ παίζοντας χωρίς φουνταριστούς έχει ο Θοδωρής Βλάχος.

Ο έμπειρος προπονητής του Ολυμπιακού είπε μετά από τον αγώνα στο site της ομάδας: «Όσα χρόνια είμαι στον Ολυμπιακό και όσα χρόνια είμαι προπονητής, κληθήκαμε πρώτη φορά να παίξουμε ένα ευρωπαϊκό ματς με μια καλή ομάδα χωρίς φουνταριστούς.

Είναι κάτι που δεν συνηθίζεται, είχαμε μόνο μια μέρα, χθες, για να σχεδιάσουμε στο χαρτί μερικές φάσεις για αυτές τις συνθήκες, γιατί και στην προπόνηση δεν είμαστε αρκετά άτομα, για να μπορέσουμε να κάνουμε τακτική. Οπότε, οι παίκτες μου είναι πολύ ποιοτικοί, το ξέρω, είμαι χαρούμενος για αυτό.

Ανταποκρίθηκαν στο 100%, σήμερα βγάλαμε μερικές φάσεις καινούργιες, που απλά σχεδιάσαμε χθες στο χαρτί και αυτό είναι για μένα ευτυχία, οπότε περάσαμε και αυτή τη σκόπελο, γιατί ήταν ένα ερωτηματικό στο κεφάλι μας από χθες πως θα εξελιχθεί. Ένα ματς που δεν έπρεπε να χάσουμε. Τέλος καλό, όλα καλά. Φάνηκε η κούραση των παιδιών στο τέλος, αλλά νομίζω ελέγξαμε το αποτέλεσμα.

Τώρα, έχουμε την Μπρέσια, ένα δύσκολο ματς, μια δύσκολη έδρα, μια δύσκολη ομάδα, τελευταίο ματς του χρόνου, του 2021. Δεν ξέρω πόσοι θα είμαστε εκεί και ποιοι, αλλά θέλουμε να αντέξουμε σε άλλο ένα παιχνίδι. Θα πάμε σε μία βδομάδα μόνο για τη νίκη, δεν θέλουμε άλλο αποτέλεσμα, είμαστε ήδη ψηλά στον όμιλο, θέλουμε να παραμείνουμε στην κορυφή».

Ακούστε και τις δηλώσεις του Θοδωρή Βλάχου στην ΕΡΤ:

Φιλίποβιτς: «Είμαστε στον σωστό δρόμο»

Ο Φίλιπ Φιλίποβιτς που σταμάτησε στα 5 γκολ άκουσε τον κόσμο του Ολυμπιακού να φωνάζει ρυθμικά το όνομα του και εν συνεχεία δήλωσε: «Νομίζω, ότι όλοι κάναμε πολύ καλή δουλειά και παίξαμε πολύ ομαδικά, παρά τα προβλήματα που είχαμε. Ευχόμαστε τα παιδιά να επιστρέψουν σύντομα, το μικρό ροτέισον είναι εξαντλητικό. Όσοι έπαιξαν σήμερα, έδωσαν τα πάντα για τη νίκη, για τους βαθμούς που είναι πολύ σημαντικοί, σε αυτή την περίοδο του Champions League.

Όλοι οι πόντοι για εμάς στο σπίτι μας είναι επιτυχία, είναι σημαντικοί για να πάμε στο Final-8. Είμαστε στη σωστή κατεύθυνση, όμως υπάρχει δρόμος ακόμα. Είναι τιμή μου που άκουσα τον κόσμο μας να τραγουδάει το όνομά μου. Θέλουμε τον κόσμο μας μαζί μας, σε όλα τα ματς που ακολουθούν, είναι σημαντικό να είναι δίπλα μας. Η ατμόσφαιρα που δημιουργούν οι φίλαθλοί μας είναι εξαιρετική και μου αρέσει να παίζω εδώ».

@Photo credits: eurokinissi
 

Τελευταία Νέα