LEN Champions League: Με προβλήματα για το αήττητο με Γιαντράν ο Ολυμπιακός

Αντώνης Πατσούρας
LEN Champions League: Με προβλήματα για το αήττητο με Γιαντράν ο Ολυμπιακός

bet365

Ο Ολυμπιακός υποδέχεται την Τρίτη (19:15, ERT-3) την Γιαντράν Σπλιτ στον Πειραιά και ψάχνει την 4η νίκη του στον Α' όμιλο του Champions League.

Να παραμείνει αήττητος και μετά από την 5η ημέρα του Α' ομίλου του LEN Champions League θα έχει την Τρίτη ο Ολυμπιακός.

Η ομάδα του Θοδωρή Βλάχου που σε 4 αγώνες στη διοργάνωση έχει 3 νίκες και 1 ισοπαλία θα παίξει την Τρίτη (19:15, ERT-3) με την Γιαντράν Σπλιτ στον Πειραιά με στόχο την 4η νίκη της και την διατήρηση του αήττητου.

Ο Ολυμπιακός ίσως να είναι και μόνος πρώτος στον όμιλο μετά από την 5η ημέρα αφού η "συγκάτοικος" του στην 1η θέση η Μπρέσια παίζει στο Βελιγράδι με την Νόβι Μπέογκραντ και εάν χάσει η ομάδα του Πειραιά θα είναι στο +3.

Οι "ερυθρόλευκοι" θα κλείσουν τους αγώνες τους στο 2021 στην Ιταλία στις 21/12 απέναντι στην Μπρέσια.

Προβλήματα στον Ολυμπιακό

Ο Ολυμπιακός θα αγωνιστεί χωρίς τους δυο φουνταριστούς, Κώστα Μουρίκη και Χριστόδουλο Κολόμβο, ενώ από προβλήματα ταλαιπωρούνται και οι Γιάννης Φουντούλης, Θανάσης Χρυσοσπάθης.

Στη θέση του φουνταριστού θα δούμε τον Κώστα Γούβη.

Το πρόγραμμα της ημέρας στον Α' όμιλο: Ολυμπιακός-Γιαντράν, Νόβι-Μπρέσια, Μπαρτσελονέτα-Φερεντσβάρος, Ραντνίσκι-Ντιναμό.

Η βαθμολογία (Σε 4 αγώνες): 1. Ολυμπιακός 10, 2. Μπρέσια 10, 3. Φερεντσβάρος 6, 4. Μπαρτσελονέτα 6, 5. Νόβι 6, 6. Γιαντράν 6, 7. Ραντνίσκι 1, 8. Ντιναμό 0.

Βλάχος: «Με πάθος για τη νίκη»

Ο τεχνικός του Ολυμπιακού, Θοδωρής Βλάχος, είπε: «Ακόμη ένα σημαντικό παιχνίδι στην έδρα μας με μεγάλη βαθμολογική σημασία. Χρειαζόμαστε πιο πολύ από κάθε άλλη φορά να μείνουνε συγκεντρωμενοι σε συγκεκριμένα σημεία του παιχνιδιού και να αγωνιστούμε με πάθος για την νίκη».

Ο Κροάτης αμυντικός του Ολυμπιακού, Άντρο Μπούσλιε, σημείωσε: «Μας περιμένει ένα δύσκολο ματς, απέναντι σε μία καλή ομάδα, την Γιαντράν. Δυστυχώς έχουμε κάποια προβλήματα τραυματισμών κάποιων παικτών, αλλά αγωνιζόμαστε στο σπίτι μας και είναι σημαντικό να κερδίσουμε και να κρατήσουμε τους πόντους της νίκης στον Πειραιά».

@Photo credits: INTIME
 

Τελευταία Νέα