Χάρης Παυλίδης: «Δεν έχουμε χρόνο μας περιμένει το Σούπερ Καπ»

Newsroom
Χάρης Παυλίδης: «Δεν έχουμε χρόνο μας περιμένει το Σούπερ Καπ»

bet365

Ο τεχνικός της ομάδας πόλο του Ολυμπιακού Χάρης Παυλίδης μίλησε για την πρόκριση στους "8" της Euro League αλλά και για το Σούπερ Καπ Ευρώπης.

Για άλλη μια χρονιά ο Χάρης Παυλίδης ο άνθρωπος που έχει οδηγήσει την ομάδα του Πειραιά στην κατάκτηση 4 ευρωπαϊκών τίτλων είδε τον Ολυμπιακό να εξασφαλίζει μια θέση στους "8" της Euro League.

Ο έμπειρος τεχνικός από την Θεσσαλονίκη που έχει συνδέσει όσο κανείς άλλος το όνομα του με το τμήμα πόλο γυναικών του Ολυμπιακού μίλησε μετά από τον αγώνα με τον Εθνικό για την πρόκριση αλλά και για το Σούπερ Καπ Ευρώπης που θα διεξαχθεί το ερχόμενο Σάββατο (18:30) στον Πειραιά μ' αντίπαλο την Κίρισι.

Οι δηλώσεις του Χάρη Παυλίδη

«Ήταν ένα καλό τουρνουά από πλευράς μας, ιδιαίτερα στην άμυνα πήγαμε πάρα πολύ καλά, είναι και το κομμάτι που έχουμε δουλέψει περισσότερο καιρό, κάθε φορά στην αρχή της σεζόν ξεκινάμε από τα βασικά, που είναι η άμυνα. Στην επίθεση έχουμε ταλέντο, βρίσκουμε λύσεις, αλλά ακόμα οι αυτοματισμοί δεν είναι στο σημείο που πρέπει. Περάσαμε πρώτοι, δεν έχει και μεγάλη διαφορά πρώτος-δεύτερος.

Συγχαρητήρια και στον Εθνικό, έκανε ένα φανταστικό τουρνουά, πέρασε στους οκτώ, δύο ελληνικές ομάδες. Να δώσω και τις ευχαριστίες μου στον ΟΠΑΝ και στον Δήμο Πειραιά, γιατί είδαμε ότι η έδρα παίζει ρόλο στο γυναικείο, δύο ελληνικές ομάδες περάσαμε στην επόμενη φάση. Δεν μπορούμε να ξεκουραστούμε, δεν μπορούμε να χαλαρώσουμε, έχουμε το Σάββατο το Super Cup, είναι ένα τρόπαιο, ένας τελικός, δεν κρίνει κάτι στη σεζόν. Η ομάδα αν παρουσιάσει το ίδιο πρόσωπο, θα έχουμε ευτυχή κατάληξη».

@Photo credits: INTIME
 

Τελευταία Νέα