Ουίπεστ – Βουλιαγμένη 11-5: «Κόλλησε» στην επίθεση, ηττήθηκε δίκαια

Κώστας Ευθυμιάδης
Ουίπεστ – Βουλιαγμένη 11-5: «Κόλλησε» στην επίθεση, ηττήθηκε δίκαια

bet365

Πρεμιέρα με ήττα για την Βουλιαγμένη στην Euro League, με σκορ 11-5 από την Ουίπεστ.

Δύσκολα έγιναν τα πράγματα από νωρίς για την Βουλιαγμένη που στην πρεμιέρα του ομίλου της για την Ευρωλίγκα στην Βουδαπέστη, ηττήθηκε από την Ουίπεστ (11-5).

Οι Ουγγαρέζες από την αρχή του αγώνα επέβαλαν τον δικό τους ρυθμό και στις αρχές του δεύτερου οκταλέπτου είχαν δημιουργήσει ήδη διαφορά τριών τερμάτων (4-1).

στόσο τα κορίτσια της Βουλιαγμένης αντέδρασαν και έφτασαν στην ισοφάριση (4-4), στο μοναδικό σημείο του αγώνα που έβγαλαν αντίδραση . Τα λάθη στην επίθεση όμως και δύο κακές άμυνες, έφεραν το σκορ στο 6-4 για την Ουίπεστ στη λήξη του ημιχρόνου.

Οι διοργανώτριες του ομίλου ανέβασαν το σκορ σε 7-4 και η τρίτη περίοδος έκλεισε με το σκορ 7-5 εις βάρος της Βουλιαγμένης, με τις δύο άμυνες να έχουν βελτιωθεί σημαντικά σε σχέση με το πρώτο μισό του αγώνα. Ο χρόνος όμως κυλούσε και η Βουλιαγμένη δεν μπορούσε να βρει λύσεις επιθετικά, με την Ουίπεστ να φτάνει στο 8-5 5:45 πριν το τέλος του αγώνα και ουσιαστικά να κλειδώνει εκεί τη νίκη.

Ετσι το αυριανό ματς της Βουλιαγμένης με την Οριζόντε Κατάνια (21:00) παίρνει τον χαρακτήρα του «τελικού» για την ελληνική ομάδα, αν θέλει να προχωρήσει στην διοργάνωση. Οι Ιταλίδες είναι θεωρητικά φαβορί, ωστόσο πάνε με 8 παίκτριες και μία τερματοφύλακα στην διοργάνωση λόγω κρουσμάτων κορονοϊού.

ΟΥΙΠΕΣΤ - ΒΟΥΛΙΑΓΜΕΝΗ 11-5

Τα οκτάλεπτα: 3-1, 3-3, 1-1, 4-0

ΟΥΙΠΕΣΤ: Μαγιάρι, Χάτζου 1, Αμπέλ-Αντάλ 1, Φοργκάκς, Σουτς, Ρ. Κέζελι-Νάγκι 2, Μπάκσα, Φαράγκο, Ζεγκέντι 3, Ριμπάνσκα 4, Μασάι, κ. Κέζελι-Νάγκι, Γκολοπέντσκα

ΒΟΥΛΙΑΓΜΕΝΗ: Κοτσιώνη, Καϊάφα 1, Χυδηριώτη 1, Μουστακαριά, Γιαννοπούλου, Ριντζ 2, Τανκέεβα, Μ. Πάτρα, Καλαϊτζή, Διαμαντοπούλου, Σάντα 1, Αγγελίδη, Ε. Πάτρα.

* Στο άλλο ματς του ομίλου, η Ουραλότσκα επικράτησε της Οριζόντε Κατάνια με 8-15. Τα οκτάλεπτα: 2-1, 3-1, 2-7, 1-6.

@Photo credits: eurokinissi

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

Τελευταία Νέα