Ουίπεστ – Βουλιαγμένη 11-5: «Κόλλησε» στην επίθεση, ηττήθηκε δίκαια

Κώστας Ευθυμιάδης
Ουίπεστ – Βουλιαγμένη 11-5: «Κόλλησε» στην επίθεση, ηττήθηκε δίκαια

bet365

Πρεμιέρα με ήττα για την Βουλιαγμένη στην Euro League, με σκορ 11-5 από την Ουίπεστ.

Δύσκολα έγιναν τα πράγματα από νωρίς για την Βουλιαγμένη που στην πρεμιέρα του ομίλου της για την Ευρωλίγκα στην Βουδαπέστη, ηττήθηκε από την Ουίπεστ (11-5).

Οι Ουγγαρέζες από την αρχή του αγώνα επέβαλαν τον δικό τους ρυθμό και στις αρχές του δεύτερου οκταλέπτου είχαν δημιουργήσει ήδη διαφορά τριών τερμάτων (4-1).

στόσο τα κορίτσια της Βουλιαγμένης αντέδρασαν και έφτασαν στην ισοφάριση (4-4), στο μοναδικό σημείο του αγώνα που έβγαλαν αντίδραση . Τα λάθη στην επίθεση όμως και δύο κακές άμυνες, έφεραν το σκορ στο 6-4 για την Ουίπεστ στη λήξη του ημιχρόνου.

Οι διοργανώτριες του ομίλου ανέβασαν το σκορ σε 7-4 και η τρίτη περίοδος έκλεισε με το σκορ 7-5 εις βάρος της Βουλιαγμένης, με τις δύο άμυνες να έχουν βελτιωθεί σημαντικά σε σχέση με το πρώτο μισό του αγώνα. Ο χρόνος όμως κυλούσε και η Βουλιαγμένη δεν μπορούσε να βρει λύσεις επιθετικά, με την Ουίπεστ να φτάνει στο 8-5 5:45 πριν το τέλος του αγώνα και ουσιαστικά να κλειδώνει εκεί τη νίκη.

Ετσι το αυριανό ματς της Βουλιαγμένης με την Οριζόντε Κατάνια (21:00) παίρνει τον χαρακτήρα του «τελικού» για την ελληνική ομάδα, αν θέλει να προχωρήσει στην διοργάνωση. Οι Ιταλίδες είναι θεωρητικά φαβορί, ωστόσο πάνε με 8 παίκτριες και μία τερματοφύλακα στην διοργάνωση λόγω κρουσμάτων κορονοϊού.

ΟΥΙΠΕΣΤ - ΒΟΥΛΙΑΓΜΕΝΗ 11-5

Τα οκτάλεπτα: 3-1, 3-3, 1-1, 4-0

ΟΥΙΠΕΣΤ: Μαγιάρι, Χάτζου 1, Αμπέλ-Αντάλ 1, Φοργκάκς, Σουτς, Ρ. Κέζελι-Νάγκι 2, Μπάκσα, Φαράγκο, Ζεγκέντι 3, Ριμπάνσκα 4, Μασάι, κ. Κέζελι-Νάγκι, Γκολοπέντσκα

ΒΟΥΛΙΑΓΜΕΝΗ: Κοτσιώνη, Καϊάφα 1, Χυδηριώτη 1, Μουστακαριά, Γιαννοπούλου, Ριντζ 2, Τανκέεβα, Μ. Πάτρα, Καλαϊτζή, Διαμαντοπούλου, Σάντα 1, Αγγελίδη, Ε. Πάτρα.

* Στο άλλο ματς του ομίλου, η Ουραλότσκα επικράτησε της Οριζόντε Κατάνια με 8-15. Τα οκτάλεπτα: 2-1, 3-1, 2-7, 1-6.

@Photo credits: eurokinissi
 

Τελευταία Νέα