Κίνεφ Κίρισι – Γλυφάδα 16-12: Αντεξε τρία οκτάλεπτα απέναντι στο «θηρίο»

Κώστας Ευθυμιάδης
Κίνεφ Κίρισι – Γλυφάδα 16-12: Αντεξε τρία οκτάλεπτα απέναντι στο «θηρίο»

bet365

Το πάλεψε η Γλυφάδα, όμως η Κίνεφ με εξαιρετικό τέταρτο οκτάλεπτο, πήρε τη νίκη στην πρεμιέρα της Euro League.

Αν και αουτσάιντερ, η Γλυφάδα έβαλε δύσκολα στην Κίνεφ Κίρισι, στην πρεμιέρα του ομίλου της στη Πάντοβα για την Euro League.

Η ελληνική ομάδα είχε προβάδισμα ενός γκολ πριν μπει στο τελευταίο οκτάλεπτο, αλλά εκεί ένα σερί της έμπειρης ρωσικής ομάδας, ανέτρεψε την κατάσταση και έφερε φυσιολογικά την ήττα με σκορ 16-12.

Η ομάδα της Γλυφάδας ξεκίνησε καλά το ματς καθώς σκόραρε δύο φορές μέσα σε ένα λεπτό (Ειρήνη Νινού από περιφέρεια και Κοντογιάννη με πέναλτι) για να κάνει το 2-1 (προηγήθηκε η Κίνεφ). Οι Ρωσίδες όμως μετά το 3-2 της Γλυφάδας, ανέβασαν την απόδοσή τους και με ένα σερί 3-0 προηγήθηκαν με 5-3. Η ομάδα των νοτίων προαστίων δεν τα παράτησε και έφτασε εκ νέου στην ισοφάριση (6-6), στη λήξη του ημιχρόνου.

Το πείσμα των παικτριών του Ο. Σαλάχα, δεν άφηνε τις Ρωσίδες να ξεφύγουν. Σε κάθε τέρμα τους ισοφάριζαν, με την Ειρήνη Νινού να παίρνει… προσωπικά το παιχνίδι, σκοράροντας τρεις συνεχόμενες φορές (από το 6-6 ως το 8-8).

Η Ρίζκοβα έδωσε εκ νέου προβάδισμα στην Κίνεφ, αλλά η Αντωνιάδη ισοφάρισε και πάλι σε 9-9, με το ματς να παίρνει τρελό ρυθμό στην περίοδο και τις άμυνες και των δύο ομάδων να παραπαίουν. Η Γλυφάδα πήρε προβάδισμα με γκολ στην κόντρα από την Γρηγοροπούλου (11-10) και η περίοδος έκλεισε με αυτό το σκορ.

Κατάρρευση στην τελευταία περίοδο

Η Κίνεφ όμως με την κλάση της, πήρε προβάδισμα μέσα σε… 30 δευτερόλεπτα. Ένα γκολ της Κρίμερ και άλλο ένα σε κόντρα της Ρίζκοβα έφεραν το 12-11 για τις Ρωσίδες. Η Κρίμερ με νέο τέρμα έκανε το 13-11 στα 04:17 και το σκορ ξέφυγε στο 15-11 με δύο γκολ της Γκλίζινα, τελειώνοντας το ματς άδοξα για την μαχητική, για τρεις περιόδους, Γλυφάδα.

Η ελληνική ομάδα αντιμετωπίζει αύριο στις 21:00 την γηπεδούχο Πάντοβα, σε ένα ακόμη πολύ δύσκολο παιχνίδι.

ΚΙΝΕΦ - ΓΛΥΦΑΔΑ 16-12

Τα οκτάλεπτα: 3-3, 3-3, 4-5, 6-1

ΚΙΝΕΦ ΚΙΡΙΣΙ: Κάρναουκ, Ζούμπκοβα 2, Προκοφέγιεβα 2, Καρέλοβα, Σομπόλεβα, Κρίμερ 3, Εβντοκούσινα, Κόσικ, Γκλίζινα 2, Ντομάκινα, Ιβάνοβα 3, Ρίζκοβα 4, Κρούγκλοβα

ΓΛΥΦΑΔΑ: Γκανγκλ, Π. Νινού, Γκίλλα, Θωμοπούλου, Γρηγοροπούλου 1, Ε. Νινού 5, Αντωνιάδη 1, Κούλχας 2, Κολιτσοπούλου, Γαλιατσάτου 1, Φουντωτού, Κοντογιάννη 2, Καρίτσα.

*Στο άλλο ματς του ομίλου, η Παντοβα κέρδισε την Μεντιτερανί με σκορ 10-8. Τα οκτάλεπτα: 4-3, 3-2, 1-1, 2-2.

@Photo credits: eurokinissi
 

Τελευταία Νέα