Ολυμπιακός - Μπαρτσελονέτα 8-4 : Σταθερά πρώτος ο Ολυμπιακός! (vid)

Ολυμπιακός - Μπαρτσελονέτα 8-4 : Σταθερά πρώτος ο Ολυμπιακός! (vid)

bet365

Ο Ολυμπιακός επικράτησε με 8-4 της Μπαρτσελονέτα στον Πειραιά και παραμένει αήττητος μετά από 4 αγώνες στο LEN Champions League.

Αήττητος και πρώτος στον Α' όμιλο του LEN Champions League παραμένει και μετά από 4 αγωνιστικές ο Ολυμπιακός.

Η ομάδα του Θοδωρή Βλάχου επικράτησε στον Πειραιά με 8-4 της Μπαρτσελονέτα και μετά από 4 αγώνες στον Α' όμιλο έχει 10β βαθμούς όσους και η Μπρέσια.

Μεγάλο όπλο του Ολυμπιακού για ένα ακομη παιχνίδι ήταν η φανταστική του άμυνα αφού κράτησε μια άκρως επιθετική ομάδα όπως η Μπαρτσελονέτα στα 4 γκολ σε 32'!

foyn

Σε τέσσερα παιχνίδια που έχει δώσει δεν έχει δεχτεί διψήφιο αριθμό γκολ από καμία ομάδα.

Ο Ολυμπιακός πλέον έχει άλλο ένα παιχνίδι στην έδρα του στις 14/12 με την Γιαντράν Σπλιτ και στις 21/12 θα παίξει στην Ιταλία με την Μπρέσια.

Άμυνες....φωτιά!

Στο ξεκίνημα του αγώνα ο Κώστας Μουρίκης χάνει επίθεση στον παραπάνω με τον Ολυμπιακό να παίζει καλή άμυνα αλλά να μην μπορεί να "σπάσει" εκείνη της Μπαρτσελονέτα η οποία πιέζει πολύ ψηλά.

Στο 1.33' πριν το φινάλε ο Κώστας Γούβης ανοίγει το σκορ (1-0) για τον Ολυμπιακό μετά από ασίστ του Γιώργου Δερβίση. Η Μπαρτσελονέτα έχει 0/2 στον παραπάνω και το 1ο οχτάλεπτο κλείνει με τον Ολυμπιακό στο 1-0.

mourikis

Μουρίκης κερνάει, Μουρίκης σκοράρει!

Με υπέροχη ασίστ από τον Γιάννη Φουντούλη στο 6.53' ο Κώστας Μουρίκης από τα 2 μέτρα "γράφει" το 2-0 και αμέσως στον παραπάνω "απαντά" η Μπαρτσελονέτα με τον Λούκε Παβιγιάρ και μειώνει σε 2-1.

Είναι το πρώτο γκολ των Ισπανών μετά από 9.30' και έχουν πλέον 1/4 στον παραπάνω.

Ο Ολυμπιακός χάνει με τον Νίκο Γκίλλα και 3η επίθεση στον παραπάνω (0/3) αλλά στα 33'΄ο Κώστας Μουρίκης κερδίζει πέναλτι. Το εκτελεί εύστοχα ο Γιάννης Φουντούλης, φτάνει τα 12 γκολ στη διοργάνωση, και ο Ολυμπιακός είναι στο +2 (3-1).

filip

Αύξησε τη διαφορά!

Στο 5.56' με γκολ στον παραπάνω ο Φίλιπ Φιλίποβιτς δίνει προβάδισμα με 3 γκολ (4-1) στον Ολυμπιακό. Στο 4.12' ο Αλεχάντρο Μπούστος σκοράρει στον παραπάνω και μειώνει σε 4-2.

Ο Γιάννης Φουντούλης σκοράρει στον παραπάνω για το 5-2 στο 3.30' και ο Λούκε Παβιγιάρ στο 2.52' μειώνει και αυτός σε επίθεση με παραπάνω στο 5-3. Ο Ντίνος Γενηδουνιάς βρίσκει και αυτός δίχτυα στο 2.19' για το 6-3.

bla

Άμυνα και τρίποντο

Στο 6.02΄σκοράρει ο Θανάσης Χρυσοσπάθης για το 7-3 και ο Γκρανάδος με πέναλτι στο 2.49' μειώνει σε 7-4.

Ο Φιλίποβιτς σκοράρει ξανά στα 55'' μετά από ασίστ του Φουντούλη για το 8-4.

Ο Ολυμπιακός κλείνει με 2/6 στον παραπάνω και 3/9 η Μπαρτσελονέτα. Σπουδαία εμφάνιση από τον Κώστα Μουρίκη ο οποίος έπαιζε στη θέση του φουνταριστού χωρίς να έχει τον Χριστόδουλο Κολόμβο και ήταν σπουδαίος σε άμυνα και επίθεση.

"Ξεκόλλησε" με τις κινήσεις του την ομάδα στο 2ο οχτάλεπτο και εν συνεχεία ξεκίνησαν να σκοράρουν οι περιφερειακοί (Φιλίποβιτς, Φουντούλης, Γενηδουνιάς) για να κερδίσει ο Ολυμπιακός.

Σπουδαίος για άλλο ένα παιχνίδι ο Μάρκο Μπίγιατς και φοβερός αμυντικά ο Άντρο Μπούσλιε.

μαρκο

Τα οχτάλεπτα: 1-0, 2-1, 3-2, 2-1.

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ (Βλάχος): Μπίγιατς, Γραμματικός, Γκίλλας, Γενηδουνιάς 1, Φουντούλης 2, Γούβης 1, Δερβίσης, Μπούσλιε, Μουρίκης 1, Φιλίποβιτς 2, Χρυσοσπάθης, Μαθιόπουλος, Ζερδεβάς.
ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΕΤΑ (Φάτοβιτς): Πινέντο, Φαμέρα, Γκρανάδος 1,Παβιγιάρ 2, Ντε Τόρο, Λαρούμπε, Πονφεράντα, Φερνάντεζ, Ασένσιο, Περόνε, Μπιελ, Μπούστος 1, Αγκίρε.

@Photo credits: INTIME, eurokinissi
 

Τελευταία Νέα