Φερεντσβάρος - Ολυμπιακός 9-9: Παραμένει αήττητος ο Ολυμπιακός! (vids)

Αντώνης Πατσούρας
Φερεντσβάρος - Ολυμπιακός 9-9: Παραμένει αήττητος ο Ολυμπιακός! (vids)

bet365

Ο Ολυμπιακός απέσπασε ισοπαλία (9-9) στην Βουδαπέστη από την Φερενστβάρος και παρέμεινε αήττητος και πρώτος μετά απο 3 αγώνες στο LEN Champions League.

Αήττητος μετά από τρία παιχνίδια στο LEN Champions League παραμένει ο Ολυμπιακός.

Η ομάδα του Πειραιά έχοντας σε μεγάλη ημέρα στο τέρμα τον Μάρκο Μπίγιατς απέσπασε ισοπαλία (9-9) από την Φερεντβσάρος σ' αγώνα της 3ης ημέρας του Α' ομίλου που διεξήχθη στη Βουδαπέστη και έφτασε στους 7β.

Ο Ολυμπιακός προηγήθηκε με 6-3 αλλά δεν μπόρεσε να κρατήσει τη διαφορά μέσα σε μια από τις πιο δύσκολες έδρες της Ευρώπης και στο φινάλε με γκολ του Ντίνου Γενηδουνιά απέσπασε ισοπαλία από την περσινή φιναλίστ της διοργάνωσης.

Οι Ούγγροι με το μεγάλο τους "όπλο" την κόντρα βρήκαν δυο εύκολα γκολ αλλά ο Ολυμπιακός δεν παραδόθηκε...

Η ομάδα του Θοδωρή Βλάχου είναι η κερδισμένη της αγωνιστικής αφού παρέμεινε στην κορυφή της βαθμολογίας με 7β και θα υποδεχτεί στις 30/11 την Μπαρτσελονέτα στον Πειραιά η οποία και έχει 2 νίκες.

Από την άλλη η Φερεντσβάρος δεν κέρδισε για 3 παιχνίδι και έχει πλέον 3/3 ισοπαλίες.

Μουδιασμένο ξεκίνημα!

Στο 1ο οχτάλεπτο, ο Βάμος ανοίγει το σκορ και ο Φουντούλης "απαντά" αμέσως με γκολ στον παραπάνω για το 1-1.

Ο Πολ θα "γράψει" το 2-1 και στο 1.08' ο Βάργκας με πέναλτι κλείνει στο 3-1.

Απίθανο σερί!

Ο Ολυμπιακός μειώνει σε 3-2 με τον Γενηδουνιά στον παραπάνω στο 7.00' και με γκολ από την περιφέρεια στο 4.58' ο Φιλίποβιτς ισοφαρίζει σε 3-3. Στο 2.12' ο Κώστας Μουρίκης με γκολ πάλι στον παραπάνω δίνει για πρώτη φορά προβάδισμα (3-4) στον Ολυμπιακό.

Η ομάδα του Πειραιά μ' ένα σερί 3-0 γυρίζει το παιχνίδι αλλά το πλεονέκτημα της είναι η φοβερή άμυνα.

Το 3ο θα ξεκινήσει με γκολ του Άντρο Μπούσλιε μετά από ασίστ του Φίλιπ Φιλίποβιτς με τον Κροάτη να αυξάνει τη διαφορά στο +2 (5-3). Στο 5.49' ο Γενηδουνιάς πετυχαίνει το 2ο γκολ του (6-3) και ο Μερκούλοφ στο 2.32' στην κόντρα θα μειώσει σε 6-4.

Η Φερεντσβάρος θα σκοράρει μετά από 13,5 λεπτά!

Πήρε βαθμό στο φινάλε

Στο 7.20' πριν το φινάλε ο Βάργκα μειώνει σε 6-5 με γκολ στην κόντρα και ο Μερκούλοφ με τον ίδιο τρόπο θα ισοφαρίσει σε 6-6. Στο 4.55 μετά από ασίστ του Γενηδουνιά ο Θανάσης Χρυσοσπάθης βρίσκει δίχτυα για το 7-6.

Ο Βάμος σε επίθεση με 2 παίκτες παραπάνω ισοφαρίζει σε 7-7 και με νέο του γκολ θα δώσει προβάδισμα με 8-7 στην Φερεντσβάρος.

Στο 3.02' ο Μουρίκης σκοράρει στον παραπάνω για το 8-8!

Στα 46'' ο Φέκετε δίνει ξανά προβάδισμα με 9-8 στην Φερεντσβάρος αλλά ο Γενηδουνιάς στα 35'' ισοφαρίζει σε 9-9.

Τα οχτάλεπτα: 3-1, 0-3, 1-2, 5-3

ΦΕΡΕΝΤΣΒΑΡΟΣ (Βάργκα): Σβακόνι, Νίρι, Πολ 1, Μερκούλοφ 2, Βάμος 3, Ούμποβιτς, Φέκετε 1, Βιγκβάρι, Μόλναρ, Βάργκα 2, Γιάνσικ, Νταμόντε, Βόγκελ.

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ (Βλάχος): Μπίγιατς, Γραμματικός, Μαθιόπουλος, Γενηδουνιάς 3, Φουντούλης 1, Γούβης, Δερβίσης, Μπούσλιε 1, Μουρίκης 2, Φιλίποβιτς 1, Χρυσοσπάθης 1, Γκίλλας, Ζερδεβάς.

@Photo credits: eurokinissi
 

Τελευταία Νέα