Φουντούλης: «Νίκη στη Βουδαπέστη για να βρεθούμε πιο κοντά στο στόχο μας»

Newsroom
Φουντούλης: «Νίκη στη Βουδαπέστη για να βρεθούμε πιο κοντά στο στόχο μας»

bet365

Ο Γιάννης Φουντούλης μίλησε για το παιχνίδι της Παρασκευής ανάμεσα στον Ολυμπιακό και τη Φερεντσβάρος και την επιστροφή του στη Βουδαπέστη.

Το 2019 ως παίκτης του Ολυμπιακού ηττήθηκε στον τελικό του Champions League από την Φερεντβσάρος στο Ανόβερο και μετά από εκείνο το παιχνίδι πήρε μεταγραφή στην ομάδα της Ουγγαρίας.

Στην αρχή της επόμενης σεζόν θα βρει απέναντι του τον Ολυμπιακό στη Βουδαπέστη στον τελικό του Σούπερ Καπ Ευρώπης και θα φυγει νικητής από την πισίνα.

Ο Γιάννης Φουντούλης πριν από λίγους μήνες έπαιξε με την Φερεντσβάρος στον τελικό του Champions League επέστρεψε το καλοκαίρι στον Ολυμπιακό και την Παρασκευή (19:30, ERT-Sports) θ' αγωνιστεί απέναντι στη Φερεντσβάρος για την 3η ημέρα της φάσης των ομίλων της κορυφαίας διοργάνωσης.

Ο διεθνής περιφερειακός που με την ομάδα του έχει 2/2 στο Champions League μίλησε στο olympiacossfp.gr για το σπουδαίο παιχνίδι: «Ένα ακόμα πολύ δύσκολο εκτός έδρας παιχνίδι για το Τσάμπιονς Λιγκ απέναντι σε μια πολύ ποιοτική ομάδα που έχει τους ίδιους στόχους με εμάς.

Αντιμετωπίζουμε κάποια προβλήματα με απουσίες αλλά θα προσπαθήσουμε μέσα από την ομαδική δουλειά να τις καλύψουμε. Είμαι σίγουρος ότι θα γίνει ένα σπουδαίο παιχνίδι και ο κόσμος που θα γεμίσει την πισίνα θα απολαύσει ένα παιχνίδι πολύ υψηλού επιπέδου.

«Ιδιαίτερο παιχνίδι για μένα»

Προσωπικά και για μένα θα είναι ένα πολύ ιδιαίτερο παιχνίδι αφού επιστρέφω στη Βουδαπέστη, σαν αντίπαλος μετά από δυο πολύ όμορφα χρόνια αντιμετωπίζοντας την ομάδα που λίγους μήνες πριν φτάσαμε μαζί μέχρι τον τελικό του Τσάμπιονς Λιγκ. Έπαιξα για μια μεγάλη ομάδα, με σπουδαίους συμπαίκτες και για έναν από τους καλύτερους προπονητές στον κόσμο και πάντα θα τους έχω στην καρδιά μου. Αλλά έτσι είναι η ζωή και ο αθλητισμός.

Τώρα βρίσκομαι πίσω στην ομάδα μου, τον Ολυμπιακό και θέλουμε παρά πολύ αυτή τη νίκη ώστε να κάνουμε ένα πολύ σημαντικό βήμα για να πετύχουμε τον αρχικό μας στόχο που είναι η πρόκριση στο Final 8».

@Photo credits: eurokinissi
 

Τελευταία Νέα