Θοδωρής Βλάχος: «Κυριαρχήσαμε σε άμυνα και επίθεση»

Newsroom
Θοδωρής Βλάχος: «Κυριαρχήσαμε σε άμυνα και επίθεση»

bet365

Ο Θοδωρής Βλάχος μίλησε για την πρεμιέρα με την Ντιναμό Τιφλίδας αλλά και για το μέλλον του Ολυμπιακού στο LEN Champions League.

Λίγη ώρα μετά από τη νίκη επί της Ντιναμό Τιφλίδας στην πρεμιέρα του LEN Champions League o προπονητής του Ολυμπιακού, Θοδωρής Βλάχος μίλησε στο olympiacossfp.gr για το παιχνίδι, την επόμενη ημέρα και για τον κόσμο της ομάδας.

Αναλυτικά η δήλωση του Θοδωρή Βλάχου:

«Μπορούμε να κρατήσουμε σήμερα την άνετη νίκη μας, απέναντι ίσως της πιο αδύναμης ομάδας του ομίλου μας. Παίξαμε ξανά μπροστά στον κόσμο μας. Η παρουσία του ήταν καταλυτική και θέλουμε αυτή την ατμόσφαιρα.

Από την αρχή κυριαρχήσαμε σε άμυνα και επίθεση, ίσως τα εννέα γκολ που δεχθήκαμε να είναι αρκετά, αλλά όταν ανοίγει αρκετά το σκορ, νομίζω πως και οι δύο άμυνες χαλαρώνουν. Προχωράμε παρακάτω και κοιτάμε τον επόμενο αντίπαλο. Παιχνίδι με παιχνίδι πρέπει να κοιτάμε σε αυτόν τον όμιλο που είμαστε και όχι πιο κάτω».

@Photo credits: eurokinissi

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

Τελευταία Νέα