Ελλάδα - Σερβία 18-5 : Στην τετράδα του Παγκοσμίου Νέων Γυναικών η Ελλάδα

Newsroom
Ελλάδα - Σερβία 18-5 : Στην τετράδα του Παγκοσμίου Νέων Γυναικών η Ελλάδα

bet365

Η Ελλάδα επικράτησε με 18-5της Σερβίας στον προημιτελικό του Παγκοσμίου πρωταθλήματος Νέων Γυναικών και θα παίξει την Παρασκευή (17:30) με την Ουγγαρία για μια θέση στον τελικό.

Στους "4" του Παγκοσμίου πρωταθλήματος Νέων Γυναικών στο πόλο προκρίθηκε η Ελλάδα.

Η ομάδα της Αλεξίας Καμμένου απέκλεισε εύκολα με 18-5 την Σερβία στον προημιτελικό στην Νετάνια του Ισραήλ και θα παίξει την Παρασκευή (17:30) στον ημιτελικό με την νικήτρια του αγώνα Ουγγαρία (13-12 την Ολλανδία).

Πολυτιμότερη παίκτρια του αγώνα ψηφίστηκε η Ειρήνη Νίνου!

Η Ελλάδα δεν απειλήθηκε σε κανένα σημείο του αγώνα από την ανίσχυρη Σερβία και έχει πλέον δυο ευκαιρίες για να κατακτήσει μετάλλιο.

Εάν προκριθεί στον τελικό θα διεκδικήσει το χρυσό ή το ασημένιο ενώ εάν δεν προκριθεί θα παίξει για το χάλκινο στον "μικρό τελικό".

Στον άλλο ημιτελικό της Παρασκευής θα παίξουν οι νικήτριες των αγώνων Ισραήλ-Ιταλία και Ρωσία-Ισπανία.

Τα οχτάλεπτα: 6-1, 3-2, 4-2, 5-0.

ΕΛΛΑΔΑ (Αλεξία Καμμένου - Ευτυχία Καραγιάννη): Ζαφειράκη, Τριχά 2, Φουντωτού, Σιούτη 1, Κανετίδου, Γιαννοπούλου 1, Νίνου 4, Μυριοκεφαλιτάκη 5, Κατσιμπρή 1, Μπιτσάκου, Κοντονή 3, Τορνάρου 1, Καρύτσα.

ΣΕΡΒΙΑ (Ντραγκάνα Ίβκοβιτς): Τράβαρ, Σάρατς, Άβντιτς, Τεοντόροβιτς 1, Λούγιτς Ι. 1, Ρόνσεβιτς, Λούγιτς Γ., Μιλίσεβιτς, Καπλάρεβιτς 1, Ίλιτς 2, Γκάσιτς, Λούκιτς, Ντιμιτρίεβιτς.

@Photo credits: Fina.org
 

Τελευταία Νέα