Έχασε αλλά ελπίζει σε πρόκριση ο Απόλλων Σμύρνης

Newsroom
Έχασε αλλά ελπίζει σε πρόκριση ο Απόλλων Σμύρνης

bet365

Μπορεί ο Απόλλωνας Σμύρνης να έχασε από τον Ερυθρό Αστέρα με 14-8, ωστόσο η ομάδα της Ριζούπολης ελπίζει σε πρόκριση στην επόμενη φάση του Τσάμπιονς Λιγκ αν κερδίσει αύριο Κυριακή την Μονπελιέ.

Την ήττα από τον Ερυθρό Αστέρα με 14-8, γνώρισε εξάλλου ο Απόλλων Σμύρνης στο πλαίσιο της δεύτερης αγωνιστικής του Δ' ομίλου της Β' προκριματικής φάσης του Τσάμπιονς Λιγκ στο Ζάγκρεμπ. Οι Σέρβοι πήραν από την αρχή το προβάδισμα στον αγώνα και αυξάνοντας σταδιακά την διαφορά έφτασαν στην δεύτερη νίκη τους (11-7 την Μονπελιέ στην πρεμιέρα).

Ο Απόλλων, που έχει πετύχει τη μεγάλη νίκη στην πρεμιέρα επί της Μλάντοστ, αντιμετωπίζει αύριο (Κυριακή 10/10) στις 12.00 τη γαλλική Μονπελιέ και με νίκη έχει σοβαρές ελπίδες για την κατάκτηση της δεύτερης θέσης και κατ' επέκταση την πρόκριση στην επόμενη φάση.

ΕΡΥΘΡΟΣ ΑΣΤΕΡΑΣ- ΑΠΟΛΛΩΝ ΣΜΥΡΝΗΣ 14-8

Οκτάλεπτα: 5-1, 2-4, 5-2, 2-1.

ΑΠΟΛΛΩΝ ΣΜΥΡΝΗΣ (Νίκος Δεληγιάννης): Γαλανόπουλος, Αλαμάνος, Γαρδίκας, Μόκκας, Γωνιωτάκης, Τουρκομένης, Γκουσάροφ, Χονδροκούκης, Βίσκοβιτς 2, Γούνας 4, Τσολακούδης, Σολανάκης 2, Καβουσανός.

Τα γκολ για τον Ερυθρό Αστέρα πέτυχαν οι Τάνκοσιτς 3, Μπασάρα 3, Σούμποτιτς 2, Τζούρτζιτς 2, Πέσιβατς 2, Βουκίσεβιτς 1, Ράντοβιτς 1.

 

Τελευταία Νέα