Βουλιαγμένη-Απόλλων: Σε Ουγγαρία και Κροατία για την πρόκριση

Newsroom
Βουλιαγμένη-Απόλλων: Σε Ουγγαρία και Κροατία για την πρόκριση

bet365

Κλήρωσε για τη Βουλιαγμένη και τον Απόλλων Σμύρνης στον 2ο προκριματικό γύρο του LEN Champions League.

Στην Ουγγαρία θα ταξιδέψει η Βουλιαγμένη για να διεκδικήσει το εισιτήριο για τον 3ο προκριματικό γύρο του LEN Champions League.

Η Βουλιαγμένη κληρώθηκε στον όμιλο της κατόχου του Euro Cup, της Ζόλνοκ (Ουγγαρία) και θα παίξει επίσης με την Σαβόνα (Ιταλία) και την Γιαντράν Χέρτζεκ Νόβι (Μαυροβούνιο).

Ο Απόλλων Σμύρνης θα ταξιδέψει στο Ζάγκρεμπ για τους αγώνες του 2ου ομίλου, τους οποίους θα φιλοξενήσει η πρωταθλήτρια Κροατίας Μλάντοστ και θα παίξει με τον Ερυθρό Αστέρα (Σερβία) και την Μονπελιέ (Γαλλία).

Οι αγώνες θα διεξαχθούν στις 8-10 Οκτωβρίου και οι 2 πρώτοι από κάθε όμιλο προκρίνονται στον 3ο προκριματικό γύρο, όπου θα σχηματιστούν τέσσερα ζευγάρια. Οι νικητές παίρνουν το εισιτήριο για τη φάση των ομίλων, ενώ οι ηττημένοι συνεχίζουν στο Euro Cup.

Η κλήρωση της Β΄ προκριματικής φάσης του Champions League:

1ος ΟΜΙΛΟΣ (Σόλνοκ/Ουγγαρία): Ζόλνοκ (Ουγγαρία), Βουλιαγμένη (ΕΛΛΑΔΑ), Σαβόνα (Ιταλία), Γιάντραν Χέρτσεγκ Νόβι (Μαυροβούνιο)

2ο ΟΜΙΛΟΣ (Ζάγκρεμπ/Κροατία): Μλάντοστ (Κροατία), Ερυθρός Αστέρας (Σερβία), Μονπελιέ (Γαλλία), Απόλλων Σμύρνης (ΕΛΛΑΔΑ)

3ος ΟΜΙΛΟΣ (Παρίσι/Γαλλία): Μπρέσια (Ιταλία), Νουαζί Λε Σεκ (Γαλλία), Ορβοσι (Ουγγαρία), Τεράσα (Ισπανία)

4ος ΟΜΙΛΟΣ (Σπλιτ/Κροατία): Μπαρτσελόνα (Ισπανία), Οραντέα (Ρουμανία), Γιάντραν Σπλιτ (Κροατία), Πρίμορατς Κότορ (Μαυροβούνιο)

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

Τελευταία Νέα