Ο Απόλλων κέρδισε την ΕΝΚΑ (12-9) και πέρασε στην επόμενη φάση του Champions League

Newsroom
Ο Απόλλων κέρδισε την ΕΝΚΑ (12-9) και πέρασε στην επόμενη φάση του Champions League

bet365

Στον δεύτερο γύρο του Champions League στο πόλο προκρίθηκε ο Απόλλων Σμύρνης.

Σε ένα παιχνίδι με πολλά σκληρά μαρκαρίσματα και αποβολές, ο Απόλλων Σμύρνης κατάφερε να γυρίσει την εις βάρος του κατάσταση και να κερδίσει την ΕΝΚΑ Κωνσταντινούπολης και να κερδίσει με 12-9, σε ένα παιχνίδι που ήταν «τελικός» και για τους δύο, για να πάρει έτσι την πρόκριση στην επόμενη φάση του Champions League.

Το παιχνίδι είχε συνολικά 34 επιθέσεις με αποβολή (15-19), με την ελληνική ομάδα να χάνει τρεις παίκτες πριν την τελευταία περίοδο, κάτι που ευτυχώς δεν στοίχησε.

Η ΕΝΚΑ κατάφερε να εκμεταλλευτεί το γεγονός ότι ο Απόλλωνας δεν είχε καλά ποσοστά στον παραπάνω (1/4) και προηγήθηκε με 3-2 στην πρώτη περίοδο. Η ομάδα του Ν. Δεληγιάννη ισοφάριζε σε κάθε τέρμα των Τούρκων, οι οποίοι ωστόσο πήγαν με το υπέρ τους 6-5 στο ημίχρονο.

Το ξέσπασμα όμως ήρθε στο τρίτο οκτάλεπτο για την ελληνική ομάδα. Γκουσάροφ και Σολανάκης γύρισαν το ματς, αλλά η ομάδα της Αθήνας έχασε με τρίτη αποβολή τόσο τον Γκουσάροφ, όσο και τους Μόκκα και Αλαμάνο. Ο Σολανάκης ωστόσο έφτασε το σκορ στο 8-6 και ο Γαρδίκας στο 9-6, δημιουργώντας διαφορά ασφαλείας από τους Τούρκους.

Τελευταίο ματς για την πρώτη προκριματική φάση για τον Απόλλωνα σήμερα ξανά στις 19:30 κόντρα στην Γιάντραν Χέρτεγκ Νόβι, παιχνίδι τυπικής σημασίας καθώς αμφότερες θα προχωρήσουν στην δεύτερη προκριματική φάση.

ΕΝΚΑ Κωνσταντινούπολης- Απόλλων Σμύρνης 9-12

Τα οκτάλεπτα: 3-2, 2-2, 0-4, 3-3

ENKA: Σεζέρ, Κανέρ, Οζμπέκ 1, Ακάρ, Ντουζενλί, Αλκάν 2, Γιενιγκούν 1, Γκουρντενλί 3, Αλμπαϊράκ, Ερτζίν 1, Καχραμάν, Ομπράντοβιτς 1, Γιουκσέκ.

ΑΠΟΛΛΩΝ ΣΜΥΡΝΗΣ: Γαλανόπουλος, Αλαμάνος, Γαρδίκας 2, Μόκκας 1, Γωνιωτάκης, Κότσκαρ, Γκουσάροβ 1, Χονδροκούκης 1, Βίσκοβιτς, Γούνας 4, Τσολακούδης, Σολανάκης 3, Καβουσανός.

 

Τελευταία Νέα