Βλάχος στο Gazzetta: «Τιμή για την Ελλάδα που είναι στο Νο1»

Αντώνης Πατσούρας
Βλάχος στο Gazzetta: «Τιμή για την Ελλάδα που είναι στο Νο1»

bet365

Ο ομοσπονδιακός προπονητής της Ελλάδας Θοδωρής Βλάχος σχολίασε στο Gazzetta την άνοδο της εθνικής ανδρών στο Νο1 στο FINA Ranking.

Η εθνική ομάδα πόλο ανδρών της Ελλάδος με την φανταστική της πορεία στο 2021 η οποία είχε ως αποκορύφωμα το ασημένιο μετάλλιο στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Τόκιο είναι στο Νο1 στο Ranking της παγκόσμιας ομοσπονδίας (FINA).

Ο ομοσπονδιακός προπονητής Θοδωρής Βλάχος μίλησε στο Gazzetta για την άνοδο στο Νο1 και εξήγησε πως φτάσαμε στην κορυφή.

Αναλυτικά τα όσα είπε ο Θοδωρής Βλάχος:

«Σίγουρα είναι τιμή για την Ελλάδα που είμαστε στο Νο1 κόσμου στην κατάταξη της FINA. Η άνοδος μας στην κορυφή ήρθε μετά από σκληρή δουλειά από την ομάδα και παρουσία στο βάθρο σ'όλες τις διοργανώσεις.

Είναι μια επιβράβευση για τα παιδιά. Δείχνει ότι η ομάδα δεν έφτασε τυχαία εκεί όπου έφτασε στο Τόκιο και πως έχει λαμπρό μέλλον. Μέσα στο 2021 είχαμε 4 μετάλλια στις 4 διοργανώσεις που παίξαμε και αυτό μας έδωσε την άνοδο στο Νο1.

Ήταν μια σπουδαία χρονιά για το ελληνικό πόλο το οποίο έχει χαρίσει μεγάλες επιτυχίες και πολλές χαρές στους Έλληνες».

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

Τελευταία Νέα