Ολυμπιακή... λάμψη στο Beachpolistas World Tour 2021 (vid)

Ολυμπιακή... λάμψη στο Beachpolistas World Tour 2021 (vid)

bet365

Το Beachpolistas World Tour διεξήχθη για 12η διαδοχική χρονιά στην πόλη του Πειραιά από 27 έως 29 Αυγούστου.

Με την παρουσία των "ασημένιων" Ολυμπιονικών του Τόκιο διεξήχθη από τις 27 έως τις 29 Αυγούστου στον Πειραιά το 12ο Beachpolistas World Tour 2021.

Ο Στέλιος Αργυρόπουλος, ο Γιώργος Δερβίσης, ο Ντίνος Γενηδουνιάς, ο Αλέξανδρος Παπαναστασίου, ο Μάνος Ζερδεβάς και ο αρχηγός, Γιάννης Φουντούλης, τίμησαν με την παρουσία τους τη διοργάνωση, με τον… πανζουρλισμό που ακολούθησε την άφιξη τους, να μην έχει προηγούμενο.

Οι διοργανωτές του Beachpolistas World Tour, ο Δήμαρχος Πειραιά Γιάννης Μώραλης και ο πρόεδρος του ΟΠΑΝ, Ιωσήφ Βουράκης, βράβευσαν τους Ολυμπιονίκες μας εν μέσω χειροκροτημάτων.

Στο αγωνιστικό σκέλος, πραγματοποιήθηκαν περισσότερα από 80 παιχνίδια σε τρεις ημέρες, με δυνατές μάχες και κορυφαίους αθλητές από Ελλάδα και εξωτερικό να παίρνουν μέρος και να διασκεδάζουν με τους ιδιόμορφους κανόνες που μόνο στο Beachpolistas υπάρχουν, όπως τα γκολ με το κεφάλι και το πόδι, όπου μετρούν διπλά.

Μεγάλοι νικητές της διοργάνωσης ήταν οι «Μπαλότσες», όπου κέρδισαν επάξια τον τελικό κόντρα στην «ασημένια» ομάδα του «Ο.Π.Α.Ν» με 3-1 σετ, ενώ το χάλκινο μετάλλιο κατέκτησαν οι «Green Trouble», επικρατώντας με 3-0 σετ των πολύ ανταγωνιστικών «Falhro City». Τον μεγάλο τελικό έκρινε ένα γυριστό του αθλητή του Πανιωνίου, Νίκολα Μοσκόφ, από το ένα τέρμα στο άλλο.

Παράλληλα, κατά τη διάρκεια της τριήμερης διοργάνωσης έγινε… παρέλαση κορυφαίων ονομάτων του ελληνικού αθλητισμού, με σπουδαίους πρώην και νυν αθλητές υδατοσφαίρισης να δίνουν το «παρών», προπονητές, αλλά και αθλητές από άλλα σπορ όπως για παράδειγμα ο διεθνής μπασκεμπολίστας, Παναγιώτης Βασιλόπουλος.

 

Τελευταία Νέα