Κλήρωσε στην Ευρώπη για ΑΕΚ, ΓΣ Περιστερίου και Απόλλωνα

Κλήρωσε στην Ευρώπη για ΑΕΚ, ΓΣ Περιστερίου και Απόλλωνα

bet365

Κλήρωσε για τον Απόλλωνα Σμύρνης στο Champions League και για ΑΕΚ και ΓΣ Περιστερίου στο Euro Cup.

Πραγματοποιήθηκαν την Παρασκευή στο Σίμπενικ της Κροατίας οι κληρώσεις για τον 1ο γύρο του Champions League και του Euro Cup στο πόλο.

Ο Απόλλων Σμύρνης συμμετέχει στον 1ο προκριματικό του Champions League και κληρώθηκε στον Β' όμιλο που θα διεξαχθεί στην Ποντγκόριτσα, στο Μαυροβούνιο.

Εκεί θα αντιμετωπίσει την Ουγγρική Όρβοσι, την Κροατική Γιαντράν Σπλιτ, τη Γιαντράν Χέρτσεγκ Νόβι, τη Ρωσική Σίντεζ Καζάν, τη Λιθουανική Ζάιμπας και την Τουρκική ΕΝΚΑ. Στην επόμενη φάση προκρίνονται 4 ομάδες.

Ο όμιλος θα διεξαχθεί από τις 22 έως τις 26 Σεπτεμβρίου.

Στην ίδια διοργάνωση συμμετέχει ο Ολυμπιακός που έχει wild card για τους ομίλους και η Βουλιαγμένη που θα ξεκινήσει από τον 2ο προκριματικό.

Οι πρωτάρηδες ΑΕΚ και Περιστέρι

Η ΑΕΚ και ο ΓΣ Περιστερίου συμμετέχουν για πρώτη φορά στα Κύπελλα Ευρώπης και στο Euro Cup.

Ο ΓΣ Περιστερίου, του Κώστα Λούδη, κληρώθηκε στον Β΄όμιλο που θα φιλοξενήσουν οι Συρακούσες (Ιταλία) και εκτός από την οικοδέσποινα συμμετέχουν η ιταλική Ορτίτζια, η γαλλική Στρασβούργο και η γερμανική Λούντβιγκσμπουργκ.

Η ΑΕΚ του Δημήτρη Μάζη θα παίξει στο Νόβισαντ (Σερβία) με την τοπική ομάδα, την Βαζούτας (Ουγγαρία), την Βοϊβοντίνα (Σερβία) και την Σαμπαντέλ (Ισπανία).

Από την άλλη, ακόμα πιο δύσκολη ήταν η κλήρωση για την ΑΕΚ, η οποία θα πάει στο Νόβι Σαντ της Σερβίας, με αντιπάλους την Ουγγρική Βαζούτας, τη Σερβική Βοϊβοντίνα και την Ισπανική Σαμπαντέλ.

Οι αγώνες θα διεξαχθούν στο διάστημα 30/9-3/10 και προκρίνονται 2 ομάδες από κάθε όμιλο.

 

Τελευταία Νέα