«Τελειώνει» του Λεβαντόφσκι!

«Τελειώνει» του Λεβαντόφσκι!

bet365

Ο μάνατζερ του Ρόμπερτ Λεβαντόφσκι, Μάικ Μπάρτελ αποκάλυψε ότι ο Πολωνός έχει ήδη συμφωνήσει με άλλο σύλλογο, με τους Γερμανούς να γράφουν ότι η πρώτη πρόταση της Μπάγερν απορρίφθηκε.

Μόλις χθες (24/04) ο μάνατζερ του Γιουπ Χάινκες, Κίκε Ρέγιες, μίλησε για «τελειωμένη» μεταγραφή του Λοβαντόφσκι στην Μπάγερν. Ο Πολωνός φέρεται να έχει εδώ και καιρό συμφωνήσει με τους Βαυαρούς με τους Βεστφαλούς να επιμένουν ότι προτιμούν να τον δουν να φεύγει ως ελεύθερος το καλοκαίρι του 2014, παρά να τον πουλήσουν φέτος.

Θα βγει πρώτος σκόρερ στο Τσάμπιονς Λιγκ ο Λεβαντόφσκι; Σε απόδοση 6.00 στην sportingbet

Μετά τον σάλο που προκάλεσε η χθεσινή είδηση, ο μάνατζερ του Λέβα, Μάικ Μπάρτελ, αποφάσισε να μιλήσει στο Spiegel, όπου επιβεβαίωσε ότι ο πελάτης του έχει όντως συμφωνήσει με άλλη ομάδα, χωρίς να την κατονομάσει.

«Έχουμε φτάσει σε συμφωνία με άλλον σύλλογο. Όλες οι προϋποθέσεις που έχει θέσει η Μπορούσια να καλυφθούν και έχουμε το δικαίωμα της μεταγραφής. Αν τα κριτήρια ικανοποιηθούν, τότε η Μπορούσια μας έχει διαβεβαιώσει ότι στο τέλος της σεζόν η μεταγραφή θα γίνει», ήταν το σχόλιό του.

Το δημοσίευμα, μάλιστα, αναφέρει ότι η πρώτη πρόταση από την Μπάγερν κατατέθηκε το περασμένο Σάββατο (20/04), ήταν 25 εκατ. ευρώ, όμως απορρίφθηκε. Οι Βαυαροί αναμένεται να επανέλθουν με νέα γραπτή βελτιωμένη πρόταση τις επόμενες ημέρες, όμως οι Βάτσκε και Τσοργκ θα προσπαθήσουν να κάνουν τα πάντα για να μεταπείσουν τον Λεβαντόφσκι.

«Θα συζητήσουμε τα πάντα με τον Ρόμπερτ τις επόμενες ημέρες. Δεν είναι αλήθεια ότι έχουμε συμφωνήσει να φύγει το καλοκαίρι», τόνισε ο πρώτος. Όπως και να έχει όλες οι αξιόπιστες πηγές τον... στέλνουν στο Μόναχο, με την Ντόρτμουντ φυσικά να έχει πάντα τον τελευταίο λόγο και να παίρνει το ρίσκο να έχει στο ρόστερ έναν παίκτη που θέλει να φύγει και τον χάσει μετά από μία σεζόν... τσάμπα.

 

BUNDESLIGA Τελευταία Νέα