Το... σκέφτεται για προπονητή ο Αλαφούζος

Το... σκέφτεται για προπονητή ο Αλαφούζος

Gazzetta team
Το... σκέφτεται για προπονητή ο Αλαφούζος

bet365

Oι αντιδράσεις του κόσμου φαίνεται ότι βάζουν σε σκέψεις τον Γιάννη Αλαφούζο σχετικά με το δίδυμο των Νταμπίζα-Αναστασίου. Προτάθηκαν Φερναντέζ και Ματέους, στα υπόψιν ο Χριστόπουλος...

Η πρόθεση της διοίκησης του Τριφυλλιού για κρούση στους Νίκο Νταμπίζα και Γιάννη Αναστασίου, έφερε έντονη «κινητοποίηση» στις τάξεις των φίλων της ομάδας, πρωτίστως για τον παλαίμαχο άσο του Ολυμπιακού και δευτερευόντως για τον πρώην βοηθό του Χενκ Τεν Κάτε. Όσον αφορά τον πρώτο, ο βασικός λόγος είναι το «ερυθρόλευκο» παρελθόν του, μαζί φυσικά με το γεγονός ότι δεν έχει δείγματα γραφής στο πόστο του τεχνικού διευθυντή, ενώ για τον Αναστασίου, οι αντιρρήσεις -σαφώς χαμηλότερης έντασης- έγκειται στην έλλειψη παραστάσεων και εμπειρίας στην προπονητική.

Το γεγονός αυτό έχει κάνει τον Γιάννη Αλαφούζο να κάνει δεύτερες σκέψεις σχετικά με το θέμα του προπονητή, αρχίζοντας πλέον να βάζει στο «κάδρο» των επιλογών του και άλλες περιπτώσεις. Τα δύο τελευταία ονόματα που φαίνεται πως προτάθηκαν, είναι αυτά των Λόταρ Ματέους και Φερναντέζ. Την ίδια στιγμή πάντα στα υπόψιν παραμένει ο Σάκης Τσιώλης, με τον τεχνικό της Ακαδέμικα, Πέδρο Εμάνουελ, ενώ πόντους φαίνεται ότι «κερδίζει» και ο τεχνικός του ΠΑΣ Γιάννινα, Γιάννης Χριστόπουλος.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα